In 2016 lanceerde Maze Interior zijn eerste meubel in de serie Pieces, ontworpen door Louise Hederström. Op de Stockholm Furniture Fair 2018 werd de serie uitgebreid met de kleine, lichte bijzettafel Tracy, die geschikt is voor zowel de huiskamer als de slaapkamer of de hal.

Tracy, met zijn mooie keramische bovenblad en subtiele details, kan worden gebruikt als haltafeltje, als bijzettafel in de zithoek, of als nachtkastje in de slaapkamer. Het bovenste schap, dat verborgen ligt achter een geperforeerde plaat, biedt ruimte aan de meer persoonlijke zaken, terwijl er op het onderste schap plaats is voor tijdschriften of boeken.


Vanaf de oprichting in 2003 heeft Maze actief invloed uitgeoefend op productie en consumptie in de ontwerp- en meubelbranche. Tracy heeft een metalen onderstel met poedercoating en het keramische blad bestaat uit 20 tot 40% herwonnen industrieel afval. Door de dichtheid van het blad is het eenvoudig te reinigen en bestand tegen krassen en hitte, zodat een koffiekop zonder problemen direct op het blad kan worden gezet.

Meer informatie:
Maze Interior
Tel: +46 (0) 76-184 19 80
Email: info@mazeinterior.se
www.mazeinterior.se