Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stoel symbool voor beschutting

Tijdens de Stockholm Furniture Fair 2018 presenteerde de Italiaanse meubelproducent Arper de stoel Cila. Het ontwerp is omhullend en strak van vorm en geschikt voor zowel woningen als openbare ruimten. 
Het silhouet van Cila met zijn strakke lijnen krijgt een zeker grafisch karakter door de duidelijk ronde vormen, die symbool staan voor beschutting; het gevoel beschermd en omarmd te worden. Cila is een ontwerp van de Spaanse ontwerpstudio Lievore Altherr.


Cila’s is bijzonder geschikt voor gelegenheden waarbij eten en samenzijn een rol spelen. De lichte stoel heeft een comfortabele zit. De kuip is verkrijgbaar in vijf kleuren met een keuze aan zitkussens, of geheel bekleed, waarbij veel verschillende texturen, kleuren en stijlen mogelijk zijn. Het onderstel is verkrijgbaar met metalen of houten poten, metalen slede of vierpoot.

Meer informatie:
Arper
Tel: +39 0422 305442
Publicatiedatum: