Zuiver heeft in het afgelopen voorjaar de buitenstoel Albert Kuip Garden gelanceerd. Deze is een uitbreiding op Zuivers populaire kuipstoel-serie, de Albert Kuip, die nu bestaat uit vijf varianten in vier tot zes kleuren. Het is de eerste keer dat Zuiver een tuinstoel ontwerpt. De Albert Kuip Garden is een stapelbare, lichtgewicht, aluminium buitenstoel.
Het team van Zuiver miste iets in het interieur toen de zomer aanbrak: een tuinstoel. Zo werd de comfortabele en stijlvolle fauteuil Albert Kuip geboren. De stoel is van aluminium. Het is een ontwerp dat samen gemaakt is met de Nederlandse ontwerpstudio APE. 

Het ontwerp past helemaal bij het DNA van de APE-ontwerpers. De naam van het ontwerp, Albert Kuip, geeft een humoristische knipoog naar de beroemde Albert Cuyp-markt in Amsterdam. 

De ontwerpers zijn het meest trots op het zitcomfort van de stoel. Hij is zwaar en stevig genoeg om de Nederlandse zomers te weerstaan. Doordat het een lichtgewicht is, kan hij makkelijk op verschillende plaatsen ingezet worden.

Meer informatie:
Zuiver
www.zuiver.com