Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Gotham Woody

Stoel met onderstel van walnoothout

Gotham Woody is een stijlvolle collectie van stoelen, krukken en loungestoelen met een onderstel van walnoot- en essenhout en zwartgelakt metaal.

Het is een verzameling van verschillende varianten die de keuze voor hout op een moderne manier benadrukken, door de pluspunten van de houten lijnen te combineren met de ontspannen uitstraling van het metaal.

De kleur van de stoelen is opvallend door de zachte tinten en op de Scandinavische stijl geïnspireerde kleuren, zoals saliegroen, roze, lichtgrijs, geel, grijs met een matte afwerking en heldergrijs.

Er is ook een beklede versie verkrijgbaar met specifieke details. De stof van deze variant zorgt niet alleen voor een verrijking en een zachte zitting, maar benadrukt ook de contouren van de stoel door de dunne houten rand rondom en het design met de karakteristieke Gotham-uitsparing in de rugleuning.

De loungeversie biedt op zijn beurt een comfortabele en verfijnde variant van de stoel, die geschikt is voor hotels en wachtruimtes, maar ook voor woonhuizen om de zitkamer helemaal af te stylen. Elke versie kan – eventueel met armleuningen – in stoel- of krukuitvoering worden gemaakt met een dubbele hoogte van 65 cm of 80 cm.

Publicatiedatum: