Gotham Woody is een stijlvolle collectie van stoelen, krukken en loungestoelen met een onderstel van walnoot- en essenhout en zwartgelakt metaal.

Het is een verzameling van verschillende varianten die de keuze voor hout op een moderne manier benadrukken, door de pluspunten van de houten lijnen te combineren met de ontspannen uitstraling van het metaal.

De kleur van de stoelen is opvallend door de zachte tinten en op de Scandinavische stijl geïnspireerde kleuren, zoals saliegroen, roze, lichtgrijs, geel, grijs met een matte afwerking en heldergrijs.

Er is ook een beklede versie verkrijgbaar met specifieke details. De stof van deze variant zorgt niet alleen voor een verrijking en een zachte zitting, maar benadrukt ook de contouren van de stoel door de dunne houten rand rondom en het design met de karakteristieke Gotham-uitsparing in de rugleuning.

De loungeversie biedt op zijn beurt een comfortabele en verfijnde variant van de stoel, die geschikt is voor hotels en wachtruimtes, maar ook voor woonhuizen om de zitkamer helemaal af te stylen. Elke versie kan – eventueel met armleuningen – in stoel- of krukuitvoering worden gemaakt met een dubbele hoogte van 65 cm of 80 cm.