Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse lamp wint design award IIDA

Jaarlijks houdt de International Interior Design Association de IIDA/HD Expo Product Awards voor nieuwe designproducten in de hospitality branche. Vorige week heeft het Amsterdamse merk Humble met Firefly gewonnen in de categorie Lighting (series/collections). De jury - bestaande uit verschillende experts uit de designindustrie - was enthousiast over het sfeervolle innovatieve design en functionele gebruik van de draadloze designlamp.

De award werd uitgereikt tijdens de 2024 HD Expo + Conference in Las Vegas, waar founder Jorren Teertstra de award vol trots in ontvangst heeft genomen. "Met de Firefly willen we laten zien dat een designlamp met innovatief design een warme sfeer kan aanbrengen in elke ruimte en dan is het natuurlijk geweldig om daarvoor beloond te worden met deze prijs", vertelt oprichter Jorren Teertstra.



Firefly
Het warme gevoel en de gezelligheid van een waxinelichtje is voor veel mensen onmisbaar op tafel. Humble heeft deze betoverende sfeer van kaarslicht weten te vangen en lanceerde in maart de nieuwe designlamp Firefly. De draadloze lamp is veilig, duurzaam en eenvoudig te verplaatsen. Hierdoor is het product ideaal voor het gebruik in de horeca en op events. Net als door de volgende eigenschappen: long life battery, warm en dimbaar, afstand bedienbaar, draadloos oplaadbaar en waterproof IP65.



IIDA presenteert jaarlijks in samenwerking met HD + Expo de IIDA/HD Expo Product Awards waar verschillende exposanten van over de hele wereld bekroond kunnen worden voor nieuwe ontwerpen en baanbrekende innovaties. In verschillende categorieën, waaronder flooring, seating en lighting is een award te winnen.

Meer informatie:
Humble
+31(0)20 244 28 41
[email protected]
www.humblelights.com

Publicatiedatum: