Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sleeptrade BV geeft 100 paarse vloerkleden weg

Sleeptrade BV, leverancier van hoogwaardige vloerkleden, voert een opvallende actie. Het bedrijf geeft meer dan 100 gloednieuwe, ronde, paarse vloerkleden - met een diameter 200cm - weg. Sleeptrade nodigt betrokkenen bij opvanghuizen, zorginstellingen, asielzoekerscentra en andere non-profitorganisaties uit om contact op te nemen.

Deze royale aanbieding komt voort uit Sleeptrade's missie om een positieve impact te hebben op gemeenschappen en mensen in nood te ondersteunen. "We zijn enthousiast om deze vloerkleden te kunnen aanbieden aan organisaties die zich inzetten voor het welzijn van anderen", zegt een vertegenwoordiger van Sleeptrade. "Of het nu gaat om een opvanghuis, een zorginstelling of een ander non-profitinitiatief, we zijn ervan overtuigd dat deze vloerkleden een waardevolle toevoeging zullen zijn."

Sleeptrade roept ook de hulp in van het publiek om een geschikte locatie te vinden voor deze vloerkleden. Als je betrokken bent bij een organisatie die deze kleurrijke vloerkleden goed zou kunnen gebruiken, of als je iemand kent die geïnteresseerd zou kunnen zijn, moedigt Sleeptrade je aan om contact op te nemen.

Bron: LinkedIn

Meer informatie:
Sleeptrade BV
+31 (0) 33 25 30 192
info@sleeptrade.nl
www.sleeptrade.nl

Publicatiedatum: