Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Parketspecialist uit Dordrecht al 70 jaar actief

Alpon Parket, de parketspecialist aan de Blekersdijk in Dordrecht, staat al sinds 1954 voor kwaliteit, vakmanschap en service. Niet alleen op het gebied van houten vloeren, maar ook laminaat, kurk, bamboe en een groot assortiment PVC-vloeren in verschillende prijsklassen. Daarnaast is Alpon specialist op het gebied van vloeren op vloerverwarming. Dat meldt Dordt Centraal.


Het familiebedrijf uit Dordrecht is al meer dan 70 jaar actief. FOTO FACEBOOK

Alpon, een familiebedrijf dat al meer dan zeventig jaar actief is, heeft zich door de tijd heen weten aan te passen aan de veranderende markt. Het begon als een vloerenzaak gespecialiseerd in houten vloeren, maar heeft zijn assortiment geleidelijk uitgebreid met diverse andere vloersoorten. Hoewel houten vloeren nog steeds de specialiteit zijn, biedt Alpon nu ook PVC, kurk, laminaat en bamboeparket aan. Met een vaste groep parketteurs en constante bijscholing op beurzen blijft het bedrijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Alpon staat bekend om zijn kwaliteit, service en vakmanschap, en biedt vloeren voor elk budget. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in vloeren die geschikt zijn voor vloerverwarming en geluidsreductie. De showroom, gevestigd aan de Blekersdijk 114-120 in Dordrecht, is een plek waar klanten samen met het deskundige team de juiste keuze kunnen maken.

Meer informatie:
Alpon Parket
Blekersdijk 114-120
3311 LG Dordrecht
078 613 76 77
Info@alponparket.nl
www.alponparket.nl

Publicatiedatum: