Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Left Label Collections introduceert nieuw Belgisch designmerk: Paul Rogers

Left Label Collections, dat onder leiding van Paul van Doremalen (zie foto rechts) staat, heeft een nieuw merk toegevoegd aan haar collectie: Paul Rogers. Dit nieuwe label brengt 60 jaar historie met zich mee en biedt een uitgebreide selectie aan meubels, waaronder banken, fauteuils, eetkamerstoelen, eetkamertafels, salontafels en bedden.

De introductie van Paul Rogers vond twee maanden geleden plaats via Wonen360, waar onder meer de collectie uitvoerig werd gepresenteerd. Voor wie de introductie heeft gemist, is er goed nieuws: volgende week zal Paul Rogers ook te bewonderen zijn op de Salon del Mobile in Milaan, van 16 tot 20 april in Hal 5 op stand A23.

"Paul Rogers presenteert een samenhangende collectie. Wat mij vooral aanspreekt, is de stijl en de doordachte inzet van marketing en merkbeleving", zegt Paul, als hem gevraagd wordt waarom hij dit label aan zijn portfolio heeft toegevoegd.



Ook niet onbelangrijk als agent verantwoordelijke: de collectie spreekt zijn persoonlijke stijl enorm aan. "Daarnaast is het een echt familiebedrijf waar ik direct contact heb met de eigenaren. Ook op het gebied van kwaliteit ben ik zeer te spreken over de collectie."

"De eerste reacties zijn erg goed", gaat Paul verder. "De nieuwsgierigheid is gewekt. Paul Rogers heeft een solide basis met moederbedrijf PR Living, waarvan de derde generatie aan het roer staat. De collectie is twee jaar in ontwikkeling geweest en dat zie je terug in alles, van de website en showroom tot aan de brochure."

"De uitgebreide collectie aan banken biedt vele mogelijkheden met elementen, wat veel klanten zal aanspreken. Ook de tafelcollectie, met verrassende mogelijkheden zoals Mortex tafels, zal voor veel winkeliers en architecten een welkome aanvulling zijn", weet Paul nu al.

"Ik kijk ernaar uit om veel mensen in Milaan te spreken, waar we perfect tussen passen met deze collectie. Voor degene die Milaan net te ver vinden, kunnen we natuurlijk ook afspreken in Waregem (Belgiƫ)", zegt Paul tot besluit.

Meer informatie:
Left Label Collections
Tel.06 412 688 39
paul@leftlabel.nl
www.leftlabel.nl

Paul Rogers
Vijfseweg 84
8790 Waregem
Belgium
Tel. (+32) 056 62 51 90
info@paulrogers.be
www.paulrogers.be