Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nederlandse meubelleverancier in staat van faillissement

Het doek is gevallen voor een Nederlands meubelmerk uit Lijnden, nadat de rechtbank Zutphen de firma in staat van faillissement verklaard. Christian Hartsuiker zal zich als curator gaan verdiepen in het faillissement.



Na zo'n tien jaar lijkt er een eind te komen aan het meubellabel Bodilson, dat staat voor eigentijdse collectie meubels, verlichting en woonaccessoires waarbij industrieel en Scandinavisch design samenkomen. Ontwerp wordt in eigen huis gedaan en productie in een eigen fabriek.



Vijf jaar geleden, tijdens de viering van het 5-jarige bestaan, liet Bodilson nog weten dat het snel groeide. "Inmiddels zijn er meer dan 200 dealers in Nederland en Belgiƫ waarvan 22 Shop in Shops. In Nederland werken 20 collega's en in Polen 100", liet de meubelproducent destijds weten. Door de jaren heen ebben bezoekers van imm cologne en De Woonindustrie in Nieuwegein de meubels van Bodilson tegen kunnen komen.

Eind 2022 verhuisde het hoofdkantoor van Bodilson naar een indrukwekkende locatie op het landgoed Kasteel ter Horst in Loenen. Vanaf dat moment heeft het meubellabel zich gevestigd in een van de koetshuizen van het landgoed.

Meer informatie:
Bodilson
Frankfurtstraat 41-43
1175 RH Lijnden
[email protected]
www.bodilson.com