Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

InterWest verwerft terrein Evan Furniture

Maatwerkbedrijf InterWest kondigt aan dat het de site van Evan Furniture in Veurne overgenomen heeft van de Tomorrow Furniture Group, waartoe Meubelbedrijf Meubar uit Aartrijke ook behoort.

Met deze overname opent voor InterWest een nieuwe horizon. De bedrijfsgebouwen van Evan Furniture bieden niet alleen extra ruimte voor groei, maar ook de mogelijkheid om onze dienstverlening verder te diversifiëren en de operationele processen te optimaliseren, aldus Johan Swinnen, algemeen directeur van InterWest.



"InterWest stelt 500 personen tewerk, gespreid over drie vestigingen, waarvan twee in Veurne. De derde site bevindt zich in Diksmuide. Wij zorgen voor dienstverlening op maat - in uiteenlopende opdrachten variërend van houtbewerking, assemblage- en montagewerken, verpakking van voedingswaren, aanplanting & groenonderhoud, schilder- en poetsdienst, inboedelservice tot werken op verplaatsing (inhouse)."

"InterWest zet maatwerk centraal, zowel in de begeleiding van medewerkers als in de diensten voor haar klanten. Door die persoonlijke, doelgerichte benadering ontwikkelen we hoogwaardige en effectieve oplossingen met een duurzame sociale impact. Samen creëren we meerwaarde, voor onze klanten en voor onze mensen", aldus nog Johan Swinnen.

De definitieve verhuis van de twee huidige Veurnse sites van InterWest naar de nieuwe site van Evan Furniture staat gepland voor begin 2025. "Er werd 5 jaar gebouwd aan de volledig nieuwe, hoogtechnologische Meubar site van 7 hectare groot. Als specialist in de productie van moderne, gemonteerde eet- en woonkamers in melamine zal deze vernieuwde locatie in Aartrijke voor beide firma's en vooral voor de eindklant enorme voordelen opleveren."

"De verkoop van de Evan Furniture site zal de Tomorrow Furniture Group een substantiële financiële slagkracht geven om door te groeien en nieuwe opportuniteiten op de markt te onderzoeken, evenals dat de capaciteit zal verdrievoudigen door de indienstelling van de nieuwste productietechnieken. Deze beslissing is een nieuwe stap in de 'verticale integratie' die supersnel evolueert in onze sector", stelt CEO Steven Verraes.

Meer informatie:
InterWest
Werkplaatsstraat 4
8630 Veurne
+32 58 31 23 30
info@interwest.be
www.interwest.be

Publicatiedatum: