Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Loberon introduceert outdoorcollectie van weerbestendige materialen

Met de zomer in het vooruitzicht, introduceert Loberon een collectie van weerbestendige materialen waarmee men buiten kan genieten. De banken, tafels en zelfs vloerkleden uit deze collectie brengen een warme huiselijke sfeer naar buiten. Regenbestendige bekleding en textiel maken het mogelijk om alles buiten te laten staan, wat tijdens het Nederlandse wisselvallige weer een absolute must is.



Een echte zomer roept het verlangen naar de zee op, wat in de collectie tot uiting komt in een scala aan nieuwe accessoires. Kussens met koraalmotieven, gordijnen gemaakt van schelpen en esthetische keramiek ademen maritieme charme uit, gehuld in de tinten aquablauw en turquoise. Of het nu regent of wanneer de zon schijnt, Loberon creƫert een warme sfeer.

De Loberon Summer'24 collectie is verkrijgbaar via de website. Voor uitleen en meer informatie is iedereen van harte welkom in de showroom.



Meer informatie:
Loberon
www.loberon.nl

Publicatiedatum: