Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sunbrella en meubelmerk Sollen presenteren eerste collectie buitenmeubelen

Sunbrella brengt samen met het meubelmerk Sollen zijn eerste collectie buitenmeubelen op de markt, genaamd Nuage Outdoor. Deze samenwerking tussen Sunbrella en Sollen benadrukt de expertise van de Franse productie, gebaseerd op gedeelde waarden zoals hoge normen, duurzaamheid en comfort.



Sunbrella-stoffen worden ontworpen door de designstudio van het merk en geweven in Noord-Frankrijk. De creaties van Sollen worden gemaakt in de regio Nouvelle-Aquitaine, in Bordeaux, door bekwame ambachtslui. De Nuage collectie, oorspronkelijk ontworpen in 2023 voor gebruik binnenshuis, is nu beschikbaar voor gebruik buitenshuis, waardoor ontspanning en gezelligheid worden uitgebreid naar terrassen, tuinen en zwembadomgevingen. Ligstoelen, zetels, banken en bijzettafels - elk stuk heeft een lichtgewicht aluminium kader met poederlakcoating, verkrijgbaar in een brede waaier aan kleuren.

De zittingen, voorzien van sneldrogend Quickdry-schuim, zijn bekleed met de zachte, ultrasterke Knit Loop-stof uit de Sunbrella Marine-collectie. Deze piquégebreide stof versterkt het gevoel van comfort dankzij de driedimensionale textuur. Rekbaar en rekbaar, hij vormt zich perfect naar de organische, omhullende vormen van de zetels, voor een onberispelijke ondersteuning.



Knit Loop is ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van de nautische wereld en garandeert uitzonderlijke prestaties: gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen natuurlijke elementen zoals UV-stralen en tegen vervaging, zelfs na langdurige blootstelling aan zout of chloor. Knit Loop is verkrijgbaar in 7 kleuren en kan gemakkelijk worden gecombineerd met de verschillende tinten uit de Nuage Outdoor-collectie.

Meer informatie:
Sollen
www.sollen-design.com

Sunbrella
www.sunbrella.com

Publicatiedatum: