Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw duurzaam hoofdkantoor Harol: 'Ruimte gecreëerd om verder te groeien'

Harol evolueerde van een klein familiebedrijf in Diest tot een serieuze speler in de markt van rolluiken, zonwering en buitenleven in Europa. Met de renovatie en nieuwbouw in Diest heeft Harol de ruimte gecreëerd en geoptimaliseerd die het nodig heeft om verder te groeien.



"Het zijn zaken die in ons DNA zitten", merkt CEO Annick Draelants op. "We zijn nu zelfvoorzienend wat betreft ons elektriciteitsverbruik. Overigens gebruiken wij nog steeds gas, bijvoorbeeld in onze verfafdeling, maar ook dat wordt herbekeken. Bedrijven en overheden eisen tegenwoordig vaak van elkaar een duurzame bedrijfsvoering. Ze willen wel zaken met je doen, maar alleen als je duurzaam werkt, zoals ntgrate."



Bij de nieuwbouw ging veel aandacht naar het welzijn van de bezoekers en medewerkers. De ntgrate Greenfelt geweven vinylvloer biedt een zachte ondervoet en een akoestische demping van 19dB (22dB ook verkrijgbaar). In het nieuwe hoofdkantoor werd ruim 600 vierkante meter Noble Balthasar, Fair Finn en Soft tess met 19dB akoestische Greenfelt-ondersteuning geïntegreerd. Als fabrikant van onder meer zonwering kende Harol de vele voordelen van geweven vinyl. UV-bestendig, eenvoudig schoon te maken, geschikt voor (zwaar) commercieel gebruik.



Meer informatie:
Harol
+32(0)13380111
info@harol.be
www.harol.be

Publicatiedatum: