Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hogewoning komt met drie voorjaarsthema's

De dagen worden langer, de zonnestralen komen weer door en de natuur staat prachtig in bloei. Het voorjaar is het ideale seizoen om een frisse wind door huis en tuin te laten waaien vinden ze bij Hogewoning. Of het nou een grote schoonmaak is, een likje verf op de muren of een heel nieuw interieur: de lente brengt inspirerende ideeën met zich mee.

De accessoires van Hogewoning dragen daar zeker aan bij. "De rieten manden op het balkon en natuurlijk ogende bakken in de vensterbank geven net dat beetje extra gezelligheid in huis. Kussens met franjes die je meenemen naar het mediterraan gebied, natuurlijke potten met kunstbloemen in prachtige kleuren en verschillende soorten planten: het interieur ademt natuur uit", aldus de groothandel uit Rijnsburg.



Viva la Vida
In totaal komt Hogewoning met drie verschillende thema's. De eerste is Viva la Vida, die je in Spaanse sferen brengt door het gebruik van warme tinten, vrolijke franjes en spicy decoraties.



Naturel Nesting
Breng de natuur naar binnen met Naturel Nesting, een zonnig thema wat past bij de lentekriebels. Accessoires met nestachtige vormen, manden waarin je spullen opbergt en lantaarns in natuurlijke vormen: echt een fijne lentelook die rust en een relaxte sfeer in het interieur brengt.



Colourful land life
Colourful land life heeft het echte karakter van het platteland. De landelijke tinten, de kleurrijke schalen en textiel, gevlochten accessoires en fruitelementen nemen je mee naar het groene en gezellige buitenleven. Maak huis en tuin klaar voor die heerlijke voorjaarsdagen met zachte kleuren, een vrolijke touch en de natuur die volop in beweging is.

Meer informatie:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)71 – 40 28 501
info@hogewoning.com
www.hogewoning.com

Publicatiedatum: