Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Warme tinten vormen inspiratiebron voor nieuwe linnencollectie Libeco

Linnenweverij Libeco presenteert de nieuwe herfst/winter collectie genaamd Uncommon Ground. De collectie bestaat uit een aantal nieuwe producten. "Natuurlijke pigmenten variëren van groen naar goud tot bruin en rood. Net als linnen kleuren zijn ze uniek. Talloze beelden van deze warme tinten hebben me naar de inspiratie voor deze collectie geleid. Rijke kleuren in combinatie met natuurlijke vezels als vlas en wol resulteerden in een kleurrijke collectie vol leven. De Brugse B&B waar we fotografeerden leek er speciaal voor ingericht. Ons prachtige model Marie kreeg er assistentie van de hond des huizes, Pickles", vertelt Amy Behn namens Libeco.



Canal stripe
De favoriete bedlinnenkwaliteit krijgt er een nieuw design bij. De stof is een middelzware dicht geweven keperbinding met strepen in bronze en bone. Beschikbaar als dekbedovertrek en kussensloop.

Bruges stripe
Bruges stripe is een nieuwe Belgian Towel in een licht aangepaste vorm. De koperkleurige ondergrond bestaat uit een satijnbinding waardoor de stof een zekere glans krijgt, zoals die van een verweerde, koperkleurige munt. Strepen in zwart en koper zijn op iedere zijde aanwezig, net zoals de afwerking met franjes. Een klassieke look met Boheemse invloeden. De doek is beschikbaar als fouta, gastendoekje en small fouta.

Multi stripe
De naam zegt het al: deze Belgian Towel zit vol kleur, variatie en karakter. Een visgraat in blauw en vlaskleur als ondergrond wordt aan beide zijden aangevuld met strepen in groen, goud, saffraan en zwart. Afgewerkt met franjes. Beschikbaar als fouta, gastendoekje en small fouta.

Eugene
Eugene is het debuut van Libeco in linnen denim. De Eugene collectie heeft een klassieke jeanslook maar bestaat uit een combinatie van katoen, kapok en linnen. Binnenin afgewerkt met een brons/ecru gestreepte stof in keperbinding, vanbuiten met een
decoratief sierlint. De schoudertas en clutch zijn afgewerkt met cognac-kleurig leer. Eugene is verkrijgbaar als schoudertas, toilettas, etui, clutch, deco kussen en schort.

Plaids en kussens
Plaids in overvloed dit seizoen, in nieuwe kleuren, bindingen en samenstellingen. De kussens kunnen onderling worden gecombineerd. 

Luc
Luc heeft een warmgrijze ondergrond, afgewerkt met strepen in gebroken wit en koper. Beschikbaar als plaid, deco kussen en etui.

Gus
Gus heeft een naturel ondergrond, gecombineerd met strepen in beeswax brown, black en ecru. Beschikbaar als plaid, deco kussen en en etui.



Jules
Jules is een tweedstof in drie verschillende kleurcombinaties. Deze plaids en kussens verenigen een visgraat- met een linnenbinding en zijn beschikbaar in diverse pigmentkleuren als roest, groen en goud. Een opvallende combinatie. De gewassen afwerking zorgt voor een dichte, weelderige stof. Verkrijgbaar in de kleuren: rust herringbone, black herringbone, green herringbone als plaid, deco kussen en etui.

Tafellinnen
St. Jacob’s stripe
Deze collectie leent haar naam aan de pittoreske Sint-Jacobsstraat in Brugge. Het centrale strepenmotief heeft tinten in roest, goud, blauw en zwart en wordt gecombineerd met een rijke olijfgroene
ondergrond in visgraatmotief. Beschikbaar als tafelkleed, tafelloper, servet en handdoek.

Marie
Genoemd naar Marie, het model dat onze collectie dit seizoen presenteert. De servetten bestaan uit een fijn en open weefsel
waardoor ze er handgeweven uitzien. Afgewerkt met een accent in siergaren. Bronze stripe: strepen in roestkleurige en zwarte tinten op een ondergrond in brons. Green stripe: strepen in zwart, roest en goud op een groene ondergrond.

Keukenlinnen
Speelman
Speelman is een keukenhanddoek in puur linnen. De oyster basis draagt een ruitmotief in de kleuren slate, bleu, olive, gold, rust en 
St. Jacob’s Stripe.

Meer informatie:
Libeco
Tieltstraat, 112
B-8760 Meulebeke
info@libeco.com
www.libeco.com

Publicatiedatum: