Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Speelse aanvulling op interieurcollectie Knit Factory

Katoen met een stonewashed uitstraling

De woonaccessoires en interieurproducten van Knit Factory worden stuk voor stuk ontworpen en ambachtelijk geproduceerd in Nederland. Nieuwkomer in de interieurcollectie zijn de Rick kussens. "Gemaakt van duurzaam katoen met een stonewashed uitstraling en een gebreide omslag. Speels door het gebruik van heuse jeansknopen en afgewerkt met het kenmerkende leren Knit Factory label", laat een woordvoerder weten.

De kussens zijn 50 x 50 cm en in diverse kleuren beschikbaar: groen-olive, bruin-marron, licht grijs-antraciet, beige-marron en jeans-indigo.

Ook Roxx is nieuw in de interieurcollectie. Een opvallende lijn waarbij kleuren en verschillende breisteken in banen onder elkaar worden gecombineerd. Roxx heeft een afwerking van stoer touw en knoopdetails en is beschikbaar in een plaid en kussens van 50 x 50 cm en 60 x 40 cm. Roxx bestaat uit enkele en gemêleerde kleuren in de volgende combinaties: groen-olive, bruin-marron, licht grijs-antraciet, beige-marron en jeans-indigo.

De keukencollectie is met nieuwe kleurencombinaties uitgebreid.
In de lijn Grote Blok uni zijn de nieuwe kleuren oker, jeans-mêlee, graniet, antraciet-mêlee en khaki toegevoegd en in de lijn Grote Blok 2 kleuren zijn de volgende nieuwe variaties toegevoegd: zwart-khaki, zwart-oker, zwart-graniet, ecru-khaki, ecru-oker en ecru-graniet.
Keukendoeken, theedoeken, placemats, pannenlappen en keukenschorten, dat zijn de beschikbare items.

De producten van Knit Factory zijn herkenbaar aan het breiwerk gecombineerd met stof. Met details van leer, touw en kokosnoot, krijgt de collectie een stoer uiterlijk. De gebreide collectie is ontworpen voor elk gebruik op het gebied van interieur, keuken, bad, slapen en fashion.

Meer informatie:
Knit Factory
info@knitfactory.com
www.knitfactory.com

Publicatiedatum: