Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marmoleum mozaïekvloer van Forbo Flooring in hip kunst- en designrestaurant Londense kerk

Het Kantonese kunstrestaurant Duddell’s heeft zijn intrek genomen in een oude monumentale kerk in Londen: de historische St. Thomas Church in het hart van de London Bridge.
Architectenbureau Michaelis Boyd ontwierp een jaren 60-sfeer met veel duurzame materialen zoals messing, tegels, glas, hout en een CO2-neutrale marmoleum mozaïekvloer van Forbo Flooring.

FOTO ED REEVE/EDITPHOTO

Duddell’s begon een jaar of vijf geleden in Hong Kong als restaurant voor mensen met interesse in cultuur, en heeft inmiddels een Michelin ster en dus ook een tweede vestiging. Zoals zijn tegenhanger in Hong Kong zal Duddell's Londen fungeren als restaurant- en galerieruimte met collecties van hedendaagse kunstwerken. Michaelis Boyd inspireerde zich bij de inrichting op de esthetiek van de traditionele theehuizen uit Hong Kong van de jaren zestig, waarbij gebruik is gemaakt van kleuren en patronen om een ​​retroruimte te creëren met een eigentijdse draai, met respect voor de traditionele architectuur en structuur van het monumentale gebouw. De bar is bekleed met zeegroene tegels met een contrasterend roze terrazzoblad, waarachter zich een deel van de keuken en bar bevinden.

FOTO ED REEVE/EDITPHOTO

Messing is gebruikt voor de rekken voor de drankjes en een deel van de verlichting. Het meubilair bestaat uit een blauwe leren bank rondom en zwarte rotanstoelen. Extra eetruimte wordt aangeboden op de tussenverdieping, die wordt omgeven door een glazen balustrade zodat gasten een blik kunnen werpen op de begane grond. Ook fraai: de enorme kroonluchters die aan het hoge plafond hangen.

Meer informatie:
www.duddells.co

Publicatiedatum: