Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klassieke in-outdoor serie Carl Hansen & Søn

Voor Bodil Kjær heeft ontwerpen altijd een dialoog met de architectuur betekend en haar werk is altijd voor de mens gemaakt. Ze heeft gewerkt aan het creëren van harmonie tussen design en architectuur - een ambitie die in 1959 resulteerde in een elegante serie tuinmeubilair die wordt gekenmerkt door zulke hoge functionele en esthetische kwaliteiten dat hij ook geschikt was voor gebruik binnenshuis. Het meubilair heeft een duidelijke identiteit, eenvoudig en is gebaseerd op hoogwaardige materialen en mooi vakmanschap.



De Indoor-Outdoor-serie bestaat uit een fauteuil, een kleine tafel waarvan de hoogte overeenkomt met die van de fauteuil, een eettafel, een eetkamerstoel, een tweezits loungebank, een schommelbank en een loungestoel. Carl Hansen & Søn hervat nu de klassieke serie van Kjær in massief teakhout, dat bestand is tegen veranderlijke weersomstandigheden, prachtig patineert en geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

De In-Outdoor series zullen vanaf september 2018 in de winkels liggen.

Meer informatie:
Carl Hansen & Son
Tel: +45 66 12 14 04 
Publicatiedatum: