Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Gastvrouw/Gastheer Showroom

Eleonora is Industrieel, Scandinavisch en vintage. By-Boo is onderscheidend, eigenwijs en verrassend. Beide merken haken in op de interieurtrends van nu én morgen. Onze brede collecties kennen een groot aantal productlijnen en wisselen per seizoen. Van kasten tot accessoires, van fauteuils tot bijzettafels, van klassiek tot modern tot uitdagend, er zit werkelijk voor iedere woning iets bij.

Met ons grote dealernetwerk in Europa hebben beide merken inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Samen met ons jonge en dynamische team werken wij hard aan deze fantastische ontwikkelingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: 

Gastvrouw/Gastheer Showroom

Wat ga je doen?
Als Gastvrouw/ Gastheer ben jij het aanspreekpunt van onze showroom. Vol enthousiasme én met een grote glimlach heet je iedereen welkom. Je helpt zowel particulieren als winkeliers met verschillende vragen over onze producten en geeft hen interieuradvies. Daarnaast houd je de showroom strak en schoon. Naast By-Boo weet jij ook alles af van onze andere merken: Eleonora en Sevn. Dit doe je allemaal met een positieve instelling en met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, aangezien je vaak zelfstandig werkt.

-Particulieren en winkeliers verwelkomen met een heerlijke kop koffie of thee
-Interieuradvies geven aan zowel particulieren als winkeliers voor drie merken
-Showroom strak en schoonhouden

Wat zoeken wij?
Je bent iemand met een spontane en gastvriendelijke instelling. De producten van onze merken breng je enthousiast over en je weet hoe je deze kunt verkopen door interieuradvies te geven. Door jouw oog voor detail houd je de showroom strak en schoon. Je vindt het heerlijk om vaak zelfstandig bezig te zijn en vindt het leuk om je bezig te houden met interieur. Op zaterdag werken is voor jou geen probleem. Dit alles doe je met één doel: tevreden klanten!

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan zoeken wij jou!

-Representatief
-Commercieel ingesteld
-Klantgericht
-Oog voor detail
-Flexibel
-Affiniteit met meubels en accessoires

Wat bieden wij jou?

Als je werkt bij By-Boo werk je in een nuchter familiebedrijf dat zich al 25 jaar constant ontwikkelt. Het hoofdkantoor in Barneveld is makkelijk te bereiken, het zit namelijk direct naast de A30. Wij bieden jou een marktconform salaris, een pensioenregeling en kilometervergoeding. Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team dat werkt in een prettige sfeer. Wij zijn informeel en een kop koffie staat altijd voor je klaar!

Familiebedrijf dat al 25 jaar bestaat
-Jong en dynamisch team
-Een bedrijf dat constant in ontwikkeling is
-Goed bereikbaar kantoor, namelijk langs de A30
-Een pensioenregeling en kilometervergoeding
-Marktconform salaris
-Vrije dag in overleg

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw portfolio, cv, motivatie en foto. Deze mag je sturen naar vincent@eleonora.nl  


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven