Medewerker Service & Kwaliteit (Fulltime)

Eleonora is Industrieel, Scandinavisch en vintage. By-Boo is onderscheidend, eigenwijs en verrassend. Beide merken haken in op de interieurtrends van nu én morgen. Onze brede collecties kennen een groot aantal productlijnen en wisselen per seizoen. Van kasten tot accessoires, van fauteuils tot bijzettafels, van klassiek tot modern tot uitdagend, er zit werkelijk voor iedere woning iets bij.

Met ons grote dealernetwerk in Europa hebben beide merken inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Samen met ons jonge en dynamische team werken wij hard aan deze fantastische ontwikkelingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: 

Medewerker Service & Kwaliteit (Fulltime)

Wat ga je doen?
Als medewerker Service & Kwaliteit bij Eleonora houd jij je bezig met alle binnenkomende servicemeldingen die onze winkeliers doen en beoordeeld deze. Naast Eleonora ben jij ook verantwoordelijk voor de meldingen van ons andere merk: By-Boo. Je staat de klanten telefonisch of per mail vriendelijk te woord. Samen met hen ga je op zoek naar de beste oplossing! Dit handel je vervolgens af en registreer je in ons systeem. Je doet dit zelfstandig, maar werkt ook nauw samen met onze kwaliteitstechnicus.

-Verantwoordelijk voor alle binnenkomende service meldingen van twee merken

-Beoordelen van klachten en de juiste oplossing bieden

-Klanten vriendelijk te woord staan per mail of telefonisch

-Nauwe samenwerking met de kwaliteitstechnicus

Wat zoeken wij?
Je bent iemand die de Nederlandse en Engelse taal uitstekend beheerst in woord en geschrift. Je hebt ervaring in de meubelbranche hebt en je bent misschien goed in de Duitse en Franse taal, maar dat is een pré. Je bent service- en klantgericht en vind het belangrijk dat er een passende oplossing geboden wordt. Je kan daarnaast zelfstandig werken en werkt graag secuur en efficiënt. Klanten telefonisch te woord staan vind je geen probleem en je blijft altijd vriendelijk. Iedere melding positief afhandelen, daar doe je het voor!  

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan zoeken wij jou!

-Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (vereist)

-Ervaring in de meubelbranche (vereist)

-Beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré

-Service- en klantgericht

-Oplossingsgericht

-Secuur en efficiënt

-Zelfstandig

Wij bieden
Een baan in een nuchter familiebedrijf dat zich al 25 jaar constant ontwikkelt. Het hoofdkantoor in Barneveld is makkelijk te bereiken, het zit namelijk direct naast de A30. Wij bieden jou een marktconform salaris, een pensioenregeling en kilometervergoeding. Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team dat werkt in een prettige sfeer. Wij zijn informeel en een kop koffie staat altijd voor je klaar!

·         Familiebedrijf dat al 25 jaar bestaat

·         Jong en dynamisch team

·         Een bedrijf dat constant in ontwikkeling is

·         Goed bereikbaar kantoor, namelijk langs de A30

·         Een pensioenregeling en kilometervergoeding

·         Marktconform salaris

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw portfolio, cv, motivatie en foto. Deze mag je sturen naar vincent@eleonora.nl  


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven