Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Inkoper (fulltime)

Eleonora is Industrieel, Scandinavisch en vintage. By-Boo is onderscheidend, eigenwijs en verassend. Beide merken haken in op de interieurtrends van nu én morgen. Onze brede collecties kennen een groot aantal productlijnen en wisselen per seizoen. Van kasten tot accessoires, van fauteuils tot bijzettafels, van klassiek tot modern tot uitdagend, er zit werkelijk voor iedere woning iets bij.

Met ons grote dealernetwerk in Europa hebben beide merken inmiddels een toonaangevende plek in de meubelbranche veroverd. Samen met ons jonge en dynamische team werken wij hard aan deze fantastische ontwikkelingen. Ter uitbreiding van ons team zijn wij per direct op zoek naar een: 

Inkoper (Fulltime)

Jouw functie:
Als Inkoper bij Eleonora en By-Boo houd jij je bezig met het samenstellen van de nieuwe collectie. Je bezoekt zowel nationale als internationale beurzen om de nieuwste modellen te ontdekken en in te kopen. Soms alleen, soms met jouw collega’s samen. Om dit goed te kunnen doen zorg je dat je op de hoogte bent van de interieurtrends van nu én morgen. Je onderhoud het contact met onze fabrieken en vraagt bij hen samples aan. Nadat deze beoordeeld zijn, documenteer je het gehele inkoopproces. Je zal regelmatig samenwerken met de Product Ontwerper om ook onze zelfontworpen producten in een samengestelde collectie te presenteren. Doordat je voor twee merken werkt, is jouw werkdag nooit hetzelfde.

·         Bezoeken van nationale en internationale beurzen

·         Contact onderhouden met onze fabrieken

·         Aanvragen en beoordelen van samples bij onze fabrieken

·         Documentatie van het inkoopproces

·         Op de hoogte blijven van interieurtrends

·         Nauwe samenwerking met de Product Ontwerper

Je profiel
Je bent iemand die na minimaal drie jaar ervaring op zoek is naar een nieuwe, uitdagende functie. Je houdt van ondernemen, je hebt commercieel inzicht en je bent niet bang om de leiding te nemen en daarbij belangrijke besluiten te nemen. Je weet door jouw ervaring hoe het werkt op de internationale beurzen in de meubelbranche en je vindt het daarbij niet erg om te reizen. Daarnaast vind je het leuk om de trends van vandaag en morgen in de gaten te houden. Je werkt graag zelfstandig, schiet niet snel in de stress en je bent secuur in jouw werkzaamheden. Jij bent de ondernemer in loondienst die By-Boo helpt groeien!

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan zoeken wij jou!

-Minimaal 3 jaar ervaring in de meubelbranche (vereist)

-Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (vereist)

-Ervaring met internationale beurzen (vereist)

-Commercieel inzicht

-Zelfverzekerd

-Trendwatcher

-Secuur

-Zelfstandig

-Stressbestendig

Wij bieden
Een baan in een nuchter familiebedrijf dat zich al 25 jaar constant ontwikkelt. Het hoofdkantoor in Barneveld is makkelijk te bereiken, het zit namelijk direct naast de A30. Wij bieden jou een marktconform salaris, een pensioenregeling en kilometervergoeding. Je maakt onderdeel uit van een jong en dynamisch team dat werkt in een prettige sfeer. Wij zijn informeel en een kop koffie staat altijd voor je klaar!

·         Familiebedrijf dat al 25 jaar bestaat

·         Jong en dynamisch team

·         Een bedrijf dat constant in ontwikkeling is

·         Goed bereikbaar kantoor, namelijk langs de A30

·         Een pensioenregeling en kilometervergoeding

·         Marktconform salaris

Enthousiast?
Dan ontvangen wij graag jouw portfolio, cv, motivatie en foto. Deze mag je sturen naar vincent@eleonora.nl  


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven