Grafisch vormgever

Vacature: Grafisch vormgever (40 uur)

Ben jij een creatieve grafisch vormgever met gevoel voor lifestyle en interieur?
Decostar B.V. in Apeldoorn is een unieke en specialistische groothandel in sfeerdecoratie voor binnen en buiten. Met een prachtige collectie herkenbaar aan het merk “Countryfield” is Decostar B.V. een exclusieve speler. Zij levert aan groothandels, winkeliers en grotere nationale en internationale winkelketens. Naast het hoofdkantoor met showroom in Apeldoorn heeft Decostar B.V. een distributiecentrum in IJsselmuiden. Er werken ruim 50 enthousiaste medewerkers en de organisatie is flink groeiend. In de dynamische en complexe omgeving waarin Decostar B.V. opereert, is het essentieel om ambitieuze en goed opgeleide mensen aan zich te binden om de positieve ontwikkeling door te zetten. Hiervoor zijn we op zoek naar een fulltime grafisch vormgever:

Functieomschrijving
Als grafisch vormgever ben je op onze marketingafdeling samen met een andere collega verantwoordelijk voor het vormgeven en ontwerpen van de visuele communicatie binnen Decostar en voor de huismerken Countryfield en Thomas Kent. Je werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van een grafische portefeuille en stijl zowel online als offline. Je houdt je bezig met het ontwikkelen en uitwerken van reclame uitingen, verpakkingen, artikel labels, uitnodigingen en social media content. Verder ben je in staat om onze producten via sfeerfoto`s goed te presenteren. Daarnaast kan je op een juiste wijze onze productfoto`s bewerken en maakt die vervolgens druk-klaar. Om deze functie goed uit te kunnen oefenen, beschik je minimaal over:

 • Afgeronde mbo opleiding richting grafisch (Grafisch Lyceum, Cibap of soortgelijk)
 • Goede Kennis van het Adobepakket zoals: InDesign, Illustrater, Photoshop en Lightroom
 • Afgeronde mbo opleiding richting grafisch (Grafisch Lyceum, Cibap of soortgelijk)
 • Goede Kennis van het Adobepakket zoals: InDesign, Illustrater, Photoshop en Lightroom
 • Kennis van Microsoft office, Premiere, Mailchimp, WordPress en Social Media kanalen
 • Proactieve, creatieve en innovatieve vaardigheden
 • Goede samenwerkings- en communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk)
 • Kennis van de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift
 • Flexibele instelling en beslist geen 9 – 5 mentaliteit
 • Bent woonachtig op bereisbare afstand van Apeldoorn
 • Interesse of affiniteit met interieur, decoratie en lifestyle is een pré.


Wat bieden we jou?
Decostar B.V. biedt een uitdagende baan waarin jouw bijdrage belangrijk is voor onze onderneming. Een baan waar aandacht is voor mens en het succes van onze onderneming. Je kan rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden, passend bij de functie en jouw prestatie.

Solliciteer direct
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je gemotiveerde sollicitatiebrief en CV uiterlijk voor 18 februari 2020 naar rgeul@decostar.nl onder vermelding van “Grafisch Vormgever”. Voor vragen kun je contact opnemen met Sietse Hoogstede, manager decoration department, telefoonnummer 06-55461092. Het opvragen van referenties kan behoren tot de selectieprocedure.


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven