Ervaren stoffeerder

Vacature: Ervaren Stoffeerder

Kom jij werken bij de leukste woninginrichter?

Onze klanten vinden bij TMC Wonen de nieuwste trends op het gebied van wonen en slapen. In combinatie met het beste advies én montage door eigen interieurvakmannen creëren we al 45 jaar de mooiste woninginrichtingen. Wil jij hier jouw steentje aan bijdragen? Reageer dan op deze vacature!

Vacature Ervaren Stoffeerder

De sfeer die past bij een ambitieus familiebedrijf is ook in ons team van interieurvakmannen vertegenwoordigd. Samen leggen we de lat hoog en streven we met een breed team naar kwaliteit in de levering van vloer-, wand- en raambekleding. In ons team van ervaren vakmannen en leerlingen is dit moment plaats voor een ervaren stoffeerder.

Als stoffeerder leg je, meestal in een team van twee man, verschillende zachte en harde vloeren. Daarnaast ben je ook bedreven in het bekleden van trappen. Omdat je bij klanten thuis komt vragen we van jou een klantgerichte houding. Jouw doel is om de vloer perfect af te werken, waardoor onze klanten jarenlang kunnen genieten van de vloer. Want TMC maakt wonen leuker!

Wij bieden jou:
- De uitdaging om 100% klanttevredenheid te scoren!
- Een contract van 40 uur per week
- Een bovengemiddeld salaris
- (Gezamenlijk) werkvervoer

Wat vragen wij:
- Een klantgerichte, flexibele en positieve houding
- Relevante werkervaring
- Je bent in het bezit van Rijbewijs B

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief en CV naar info@tmcwonen.nl. Voor meer informatie neem je contact op met 0113-224130.


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven