Bedrijfsleider woonwinkel

Vacature: Bedrijfsleider woonwinkel

Jouw rol als bedrijfsleider

Wil jij je bijdrage leveren in een goedlopende woonwinkel die kwaliteit leveren voorop heeft staan? Brouwer Woudenberg heeft een zeer ruime collectie woninginrichting voor de particuliere sector. Jij neemt het managen van de vestiging over van de eigenaar met als doel de eindverantwoordelijkheid voor de gehele bedrijfsvoering. 
Als vestigingsmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor de collega’s en het wordt jouw doel om de processen verder te stroomlijnen en de omzet naar een hoger niveau te brengen. 
Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je komt te werken in een topteam van 5 enthousiaste adviseurs (plus 3 buitendienst medewerkers) en in de 250 m2 grote showroom presenteren jullie alle eigentijdse woonstijlen. Hierbij zijn de volgende werkzaamheden belangrijk:
· Klantcontact, relaties onderhouden, verbinden;
· 1e contactpersoon voor collega’s en leveranciers;
· planning, inkoop, inmeten en magazijnbeheer.

Ervaring in woningstoffering
Je bent een ondernemend persoon vol ideeën en bent ook in staat deze in de praktijk te brengen. Je bent een verbinder en weet de talenten op waarde in te schatten en haalt zo het beste van je collega’s naar boven. Je hebt al ervaring opgedaan in het managen van een woonwinkel. Zo is het soms best een uitdaging om de planningen slim rond te krijgen en heb je wellicht ook ideeën om het inkoopproces te verbeteren. Daarnaast weet je veel van woninginrichting zodat je ook de klanten van dienst kunt zijn. Samenvattend breng je het volgende mee:
· Kennis van de stofferings-/inrichtingsbranche;
· minstens 2 jaar leidinggevende ervaring;
· beschikbaar op dinsdag t/m zaterdag (op zondag en maandag is de     winkel gesloten);
· woonachtig op reisafstand van Woudenberg. 

Werkplaats
Je werkt vanuit de winkel op de hoofdstraat van Woudenberg. Onze klanten komen uit Woudenberg en omgeving zoals Scherpenzeel, Renswoude, Leusden, Amersfoort, Maarn, Maarsbergen, Leersum en Doorn.

Brouwer biedt
Je komt terecht in een familiare winkel met veel focus voor klantenservice. Een hardwerkend team dat goed op elkaar ingespeeld is, en samen met jou een succes maakt. 
Daarnaast kun je rekenen op:
· Een goed vast salaris;
· pensioenregeling;
· 25 vakantiedagen;
· laptop, mobiel en auto van de zaak.

Bedrijfsprofiel
Brouwer Woudenberg is een goedlopende woonwinkel met een ruime collectie pvc, laminaat, tapijt, gordijnen, vitrages en raamdecoraties. De verkoopadviseurs nemen uitgebreid de tijd om de wensen van de consument te vertalen naar een sfeervol interieur. Je komt te werken in een team waar collegialiteit en sfeer heel belangrijk is. De meeste medewerkers werken al lang samen en dat is ook de basis waarvoor de consumenten speciaal naar Brouwer komen.

Interesse om de woonwinkel van Woudenberg te runnen?
Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date CV en een gerichte motivatie zo snel mogelijk tegemoet. Solliciteer

 


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven