Logistiek planner

Vacature: Logistiek planner 

Raw Materials is ruim twintig jaar geleden ontstaan uit de passie voor het maken van verre reizen. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een bekende naam in de Europese interieurbranche. De collecties van Raw Materials bestaan uit zowel oude unieke items als uit producten van eigen ontwerp die onderscheidend zijn doordat er veelal gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen. Als gevestigd interieurmerk neemt Raw Materials deel aan de toonaangevende interieurvakbeurzen in Parijs en Frankfurt.

Onze klanten zijn onder te verdelen in: zakelijke klanten (B2B) en consumenten (B2C). Onze zakelijke klanten zijn winkeliers, hotels, restaurants en andere bedrijven en bevinden zich over de hele wereld. Ook verkopen wij direct via onze showroom in Amsterdam en via inkoopcentrum TICA in Aalsmeer. Terwijl de verkoop aan consumenten gaat via onze eigen webshop en diverse bekende interieurwebshops in Nederland en daarbuiten.
Het totale werknemersbestand ligt momenteel tussen de 20 en 25 mensen. Klein genoeg om een informele werkcultuur en goede teamspirit in stand te houden. Groot genoeg om voldoende uitdagingen en groei te bieden binnen de functies.

Per direct zoeken we een logistiek planner met ICT-affiniteit (fulltime, juniorfunctie)

Als logistiek planner ben je de spil tussen magazijn en kantoor. Je hebt dagelijks intensief contact met verschillende afdelingen: de warehousemanager, de salesafdeling en administratie. Ook zorg je ervoor dat de orders die betaald zijn, verstuurd worden. Containers met goederen dienen ingepland te worden voor lossen in het magazijn. Hierover heb je veel contact met vaste transporteurs. Daarnaast zal je ingewerkt worden in het administratief beheer van de ICT binnen onze organisatie. Je werkt hierin samen met onze senior ICT-coördinator die al jaren is verbonden aan het bedrijf.

Voor zowel het logistieke deel als het ICT-deel geldt dat je functie groeiend is. Je zal dus in verloop van tijd ingewerkt worden naar meer zelfstandigheid. Daarom ligt het startniveau van deze functie op juniorniveau, met het vooruitzicht dat bij goed functioneren stappen gemaakt kunnen worden naar meer verantwoordelijkheid en bijpassend salaris.

Taken
:

 • Je bent verantwoordelijk voor het plannen van de logistieke stromen in het bedrijf. 
 • Je bent bekend in de wereld van transporteurs en weet ervoor te zorgen dat zendingen met de juiste vervoerder en juiste tarief bezorgd worden. Tevens zorg je voor duidelijke administratie hiervan.
 • Je plant de logistieke activiteiten die nodig zijn voor deelname aan vakbeurzen.
 • Samen met de logistiek manager en administratie draag je zorg voor een correcte weergave van de fysieke voorraden in het administratiesysteem.
 • Met jouw groeiende ICT-kennis, draag je bij aan het automatiseren en verbeteren van de procesgang binnen het bedrijf. Je zorgt dat de beheerdocumentatie op orde is en lost incidenten op, zowel zelfstandig als in teamverband.
 • In nauwe samenwerking met de Senior ICT-coördinator behandel je communicaties met de externe ICT-partners en beheer je enkele lokaal draaiende applicaties en bijkomende ICT-apparatuur zoals een eigen telefooncentrale, beveiliging camera’s, routers en switches.

Profiel

 • Je hebt een afgeronde opleiding in logistiek en functioneert op MBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in logistiek.
 • Je hebt een ICT-affiniteit en je bent goed bekend met Microsoft-software als Office 365, Onedrive en cloud-structuren. Ervaring met administratie en logistieke software is een pré.
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent in staat om overzicht te houden op een breed scala aan activiteiten en de planning hiervan goed te bewaken.
 • Je bent flexibel en bereid om in piekperiodes een stapje extra te doen.

Beloning
Marktconform, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Locatie:
Raw Materials
Casablancaweg 12
1047 HP Amsterdam

Reacties vóór 27 december uitsluitend per e-mail naar info@rawmaterials.eu, o.v.v. vacature logistiek planner.


© Wonen360.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven