Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

Zelfstandig agent voor Noordwest Nederland

T-label | cvd Agenturen is een agentuur in exclusieve woonstoffen, opgericht in 2005 door Corné van Dommele. Het bedrijf is vooral bekend als leverancier van gordijn- en meubelstoffen van diverse labels.

Met een knipoog naar het Tilburgse textiel verleden is in september 2018 met T-label een nieuw label toegevoegd.. Herkenbaar aan de prominente Tilburgse T in het logo is deze collectie al op ruim 140 plaatsen in Nederland verkrijgbaar. Deze collectie bestaat voornamelijk uit kamerhoge stoffen welke geschikt zijn als raambekleding..

Als bedrijf zijn we altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, daarom zijn wij op dit moment op zoek naar een zelfstandig agent voor het gebied Noordwest Nederland die deze collectie zou willen toevoegen aan zijn of haar portefeuille. Verder kunnen wij je ook in contact brengen met andere labels die ook nog op zoek zijn naar een agent voor dit gebied. Cvd Agenturen heeft naast T-label ook een exclusief agentschap voor de labels Diabolo, D&N, GEA en Ursidi.

Heb je interesse neem dan contact op via onderstaande gegevens.

T-Label I cvd Agenturen
Middelharnisstraat 23
5045 JN Tilburg
cvd.agenturen@home.nl 
www.cvdagenturen.nl 


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven