Head of Marketing

Vacature:
HEAD OF MARKETING

FEST is een snelgroeiend Nederlands designmerk met een uitgebreide collectie meubelen en woonaccessoires. Bij FEST geloven we dat een goed vormgegeven interieur mensen blij kan maken en om die reden maken we high-end design toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze collectie wordt ontworpen door ons eigen designteam en gastontwerpers uit binnen- en buitenland. Alle meubelen worden in Europa geproduceerd - de meerderheid zelfs binnen Nederland.

Ons businessmodel is omnichannel georganiseerd. We hebben 200+ resellers in binnen- en buitenland, maar verkopen daarnaast ook rechtstreeks aan consumenten via onze eigen FEST winkels & webshop. Verder leveren we aan interieurarchitecten en projectinrichters die onze producten toepassen in hotels, kantoren en restaurants. En het werkt! FEST groeit hard. Het bedrijf werd in 2017 en 2018 door het Financieele Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle en staat dit jaar in de FT1000 - de top 1000 snelstgroeiende bedrijven van Europa samengesteld door The Financial Times.

FEST is de afgelopen zes jaar organisch gegroeid op basis van free publicity, beurzen en social media. We hebben een stevig merk gebouwd en zijn nu klaar voor de volgende stap. Ter aanvulling van onze vierkoppige marketingcommunicatie afdeling zoeken we een ervaren head of marketing die zin heeft om met ons mee te groeien en FEST verder uit te bouwen tot internationaal bekend interieurmerk. 

Taken & verantwoordelijkheden
-Je bouwt een duidelijke marketingstrategie die past bij FEST en voert deze uit met hulp van de rest van het team.
-Je signaleert kansen op het gebied van online/offline marketing en e-commerce en komt met concrete, creatieve en uitvoerbare plannen om die kansen te grijpen.
-Je zet on- en offline marketingcampagnes op en coördineert de uitvoering hiervan, waarbij je de resultaten evalueert en bijstuurt indien nodig.
-Je overziet onze interne content creatie, waarbij je de resultaten evalueert en de content bijstuurt indien nodig.
-Je komt met creatieve en haalbare plannen om de brand awareness te vergroten en on top of mind komen en blijven bij de doelgroep.
-Je bent een echte meewerkend voorman/vrouw. Je stuurt een klein team aan en denkt mee na over hoe we dit in de toekomst verder kunnen uitbreiden.

Profiel, kennis en ervaring
-Je bent strategisch, creatief en commercieel en op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en trends.
-Je kunt creatieve ideeën op waarde schatten en vervolgens omzetten naar haalbare concepten met impact. Je vindt het leuk om daarbij input te krijgen van de eigenaar, maar komt ook zelf met creatieve en haalbare concepten. Hierbij weet je de juiste prioriteiten te stellen.
-Je haalt er plezier uit om mensen aan te sturen en te laten groeien, maar vindt het tegelijkertijd geen probleem om zelf je mouwen op te stropen en uitvoerend werk te verrichten.
-Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan bij een omnichannel consumer goods merk met een eigen e-commerce kanaal. Ervaring binnen de retail bij een fashion / lifestyle merk is een pré.
-Je hebt ervaring met het kantelpunt waarbij een relatief klein bedrijf uitgroeit tot een grotere speler en kunt anticiperen op de hobbels die we hierbij gaan tegenkomen.
-Je hebt ervaring met branding, influencermarketing. contentmarketing, PR, partnerships, e-commerce, online marketing en growth hacking.
-Je hebt een groot relevant netwerk en weet feilloos welke partijen we nodig hebben op het gebied van fotografie, video, enzovoort.
-Je bent een aanpakker, kunt snel schakelen en schrikt niet van onverwachte situaties en werkdruk.
-Je hebt een relevante studie afgerond op WO-niveau.
-Je bent fulltime beschikbaar.

Wij bieden
-Een afwisselende baan in een jong en snelgroeiend bedrijf.
-Een marktconform salaris, passend bij de functie en je ervaring.
-Dagelijks een gezamenlijke gezonde verse lunch.
-Eén keer per week gratis sporten met je collega's bij Gym Republic.
-Een hecht team en maandelijks een gezellige vrijdagmiddagborrel.

Ben je enthousiast? Stuur zo snel mogelijk je cv en motivatie naar jobs@festamsterdam.com t.a.v. Janneke. 

Meer informatie:
FEST Amsterdam
www.fest.amsterdam 


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven