Docent Meubelmaken

Docent Meubelmaken (M/V)

Locatie:                        Amsterdam
Uren per week:             40 uur per week
Werk/denkniveau:         HBO

HMC laat het zien! Laat jij het zien bij HMC?

HMC mbo vakschool is sinds 1929 een zelfstandige mbo vakschool. Wij zijn een relatief kleine school en dit zorgt voor een persoonlijk karakter en veilige sfeer. Wij leiden op voor beroepen in de richtingen interieur & wonen, meubel & hout en design & mode accessoires. Als vakschool willen we de verbindende factor zijn tussen leerlingen, alumni, medewerkers en branches. Dagelijks laat het HMC van alles zien, laten onze leerlingen de meest prachtige creaties zien en zorgen onze docenten dat er goed les gegeven wordt. Ga jij het ook laten zien bij HMC? En staat jouw naam binnenkort op de plek waar nu de stippen staan? Lees dan snel verder!

Positionering:
Je verzorgt onder andere de lessen praktijk meubelmaken, gereedschapsleer, elektrisch handgereedschap, materialen en –constructieleer en digitale technieken. Je draagt bij aan de ontwikkeling van onderwijsprogramma’s en stemt
leeractiviteiten binnen de diverse niveaus van de opleiding op elkaar af. Je neemt deel aan diverse werkoverleggen en soms geef je sturing aan projecten. Ook ga je eventueel stageleerlingen bezoeken bij hun leerbedrijf. Je bent actie
in de ontwikkeling en beheersing van je eigen vakinhoudelijke en didactische competenties, zoals die gesteld zijn in de Wet BIO.

Onze tijdelijk ideale Docent Meubelmaken...
-beschikt over een relevante HBO- of universitaire opleiding plus een pedagogisch didactischgetuigschrift;
-beschikt door opleiding en ervaring over een gedetailleerde kennis en deskundigheid binnen de meubelindustrie;
-heeft tenminste 3 jaar ervaring als meubelmaker;
-staat open voor nieuwe ontwikkelingen en benadert eventuele problemen op een creatieve wijze;
-blijft op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied;
-heeft een proactieve houding, grijpt kansen en onderneemt actie;
-is communicatief sterk, flexibel, reflectief, zelfstandig en kan goed samenwerken;
-heeft affiniteit met leerlingen op niveau 2, 3 en 4.
-beschikt over goede computervaardigheden;
-heeft goede sociale en verbale vaardigheden.
 

Wat wij bieden..
Bij het HMC staan we open voor nieuwe initiatieven en ideeën. Wij behandelen elkaar met respect en hebben vertrouwen in elkaar. Daarnaast werken we graag met elkaar samen en zijn wij nieuwsgierig ingesteld. Als cadeautje krijg jij collega’s die liefde hebben voor hét vak en dit graag met je delen. Deze functie valt in docentenschaal volgens CAO-MBO, afhankelijk van opleiding en ervaring. We hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere een eindejaarsuitkering, vitaliteitsregeling en goede scholingsmogelijkheden. Het gaat om een tijdelijke aanstelling van 1 jaar met de mogelijkheid tot verlenging of vast dienstverband.

Laat jij het zien..
Solliciteer dan snel! Dit kan via de sollicitatiebutton onderaan deze pagina (sollicitaties per post of per e-mail kunnen niet worden meegenomen in de selectieprocedure). 

Heb jij vragen over de vacature? Dan kun je deze stellen per e-mail via pz@hmcollege.nl 


© Wonen360.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven