Vacaturebank


Wil jij deel uitmaken van een internationale organisatie gericht op de meubelbranche? Tenzo BV, gevestigd in Helmond, is op zoek naar een accountmanager voor de Benelux en de (Noord) Franse markt. Je werkt samen met externe sales, bent het aanspreekpunt voor jouw klanten, maakt offertes en voorziet klanten van de juiste informatie en prijzen. Je bent een enthousiaste relatiebouwer met het oog op een langdurige samenwerking met Tenzo en jouw klanten!

Je bent als accountmanager primair verantwoordelijk voor de groei van de omzet van bestaande accounts (meubelspeciaalzaken en andere interieurwinkels) en de acquisitie van nieuwe accounts in België, Frankrijk en Nederland. Je bent hét aanspraakpunt voor jouw klanten en zorgt ervoor dat de meubels van Tenzo goed gepresenteerd worden.

Ook assisteer je bij de inrichting van (internationale) beurzen en neem je actief deel aan de commerciële activiteiten op deze beurzen. Daarnaast reis je diverse keren per jaar naar Tenzo in Zweden voor o.a. salesmeetings. Reizen vind je dus geen probleem én je bent goed in het signaleren van marktontwikkeling.

Over Tenzo
Tenzo BV maakt deel uit van de Gunnar Johansson Group, een familiebedrijf. De fabriek, waar de meubels van Tenzo geproduceerd worden, is gevestigd in Smålandsstenar, een deel van de regio Gnosjö in Zweden.

Wij ontwikkelen, produceren en verhandelen meubilair aan detailhandelaren op een brede internationale markt. 95% van onze productie wordt geëxporteerd naar heel Europa, met name Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, de Benelux en Scandinavië.

Tenzo heeft Office- en Sales organisaties in Zweden, Duitsland, Frankrijk, en in de Benelux. Daarnaast heeft Tenzo Sales organisaties in Noorwegen, Finland en Denemarken.

Profiel
Als accountmanager bij Tenzo beschik je over relevante verkoopervaring in de meubelsector. Je hebt oog voor kleuren en trends en je weet waar de markt om vraagt.

Verder vragen we:

  • Hbo werk- en denkniveau
  • Kennis van Office365
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke kennis van de Franse en Nederlandse taal.
  • Engels en Duits is een pré.
  • Tot slot is het een pré dat je woonachtig bent in het zuiden van Nederland of België.

Wat bieden we jou?
Aangezien je als accountmanager veel de weg op bent, werk je vanuit huis en plan jij zelf jouw dagen in. Vanzelfsprekend regelen wij een auto, telefoon en laptop en wat verder nodig is om de ambities waar te maken.

Indiensttreding
Past deze functie helemaal bij jou en ben je enthousiast geworden? Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact op met Mark van Betten via markvanbetten@tenzo.se of +316 816 092 75.

FreshPublishers © 2005-2024 Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven