Vacaturebank

Wij zijn op zoek naar versterking van ons team in Nederland:

COMMERCIEEL TECHNISCH ADVISEUR -  Midden-Zuid

Wat vragen wij van jou? 
Je beschikt over een hoog niveau van zelfmotivatie. Bovendien heb je aantoonbare ervaring in het beoordelen van vloeren op locatie en het geven van praktisch en technisch advies. Deze positie is geschikt voor iemand uit de vloerenbranche, zoals vertegenwoordiger, projectmanager of ervaren vloerenexpert, die aan de volgende carrièrestap toe is.

Jouw rol: 
 Verantwoordelijkheid en discipline voor het plannen van bezoeken en klantenbeheer zijn prioriteit in je dagelijkse activiteiten. 

 Je bent initiatiefrijk en handelt zelfstandig bij het geven van vloeradvies aan klanten. Je werkt naar vastgestelde verkooptargets en in samenwerking met onze distributiepartners. 

 Vanaf je eerste werkdag hoor je bij het team en krijg je ondersteuning van collega’s in Marketing, Technical Services en Training. 

 Een uitgebreid trainingsprogramma stelt je in staat volledig bekwaam te zijn in onze producten en vloersystemen, en effectief de klanten in je rayon te ondersteunen.

Persoonlijke vaardigheden: 
 Gedegen technische kennis van en vaardigheid in het verwerken van vloerinstallatieproducten. Bovendien heb je commerciële ervaring en kun je goed logisch redeneren. 

 Uitstekende communicatieve vaardigheden. Taal- en numerieke vaardigheden zijn vereist voor advies aan klanten en interne rapportage. Beheersing van IT (Word en Excel) is noodzakelijk, kennis van Salesforce een pré. 

 Het is essentieel om ‘het grotere geheel’ te zien en prioriteiten te stellen in je eigen werkzaamheden.

Wij bieden: 
 Fulltime functie 

 Marktconform salaris, auto van de zaak, onkostenvergoeding zakenreizen, laptop en mobiel 

 Volledige ondersteuning met klantenbeheer en productkennis en -training 

 Mogelijkheid om je te ontwikkelen door cursussen en training

Spreekt deze baan je aan? 
Stuur of mail je sollicitatiebrief, in het Engels en met de redenen waarom de functie je aanspreekt, èn CV naar: 

Personnel Officer F. Ball and Co. Ltd 
Station Road, Cheddleton, Leek Staffordshire ST13 7RS Verenigd Koninkrijk (UK) 
Email payroll@f-ball.co.uk    
Sluitingsdatum: Vrijdag 16 februari 2024

Wij zijn een Britse fabrikant van vloerlijmen en vloerinstallatieproducten; marktleider in het Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf is in 1886 opgericht en nog steeds een familiebedrijf. Met meer dan 130 werknemers produceren en distribueren wij onze producten over de hele wereld. 

De vooruitstrevende instelling en de Aanbevolen Lijm Gids (RAG ®) van F. Ball maakt dat onze producten de eerste keuze zijn voor vele vloerenstoffeerders. Wij zijn pioniers op het gebied van vloerlijmtechnologie en zorgen dat producten altijd en effectief werken. 

Interessant weetje: meer dan 20% van de werknemers bij F. Ball werkt al langer dan 20 jaar bij het bedrijf. Kom jij ons team versterken?

FreshPublishers © 2005-2024 Wonen360.nl

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven