Market Developer | Fabromont

Als een belangrijke fabrikant van textiele vloerbedekking voor de projectsector met een productiesite in Zwitserland, onderscheiden onze producten zich door een uniek design en de hoogste kwaliteit.

Vanwege een uitbreiding zijn we op zoek naar een

Market Developer
in Nederland

In deze gevarieerde functie voer je marktonderzoek uit en bouw je aan een salesorganisatie in Nederland. Je ontwikkelt een salesstrategie en -concept om vervolgens te implementeren als een strategie om de markt te vergroten. Zo zorg je voor de toename van het aantal klanten en onderhoud je het bestaande klantenbestand.

Met je winnaarsmentaliteit leg je persoonlijke contacten met marktspelers, zodat de omzet stijgt. Dankzij je analytische aanleg houd je de concurrentie in de gaten en identificeer je geschikte projecten. 

We zijn op zoek naar iemand met een overtuigende persoonlijkheid en een diploma bedrijfseconomie/marketing of sales manager. Je beschikt over grondige beroepservaring op het gebied van distributiemarktontwikkeling en je bent gewend om je onderzoeksvaardigheden en het resultaat daarvan te evalueren en te documenteren. Als bonus heb je kennis van interieurontwerp. Je argumentatievaardigheden, zelfmotivatie en initiatieven, evenals je oplossingsgerichte en gestructureerde manier van werken garanderen je succes. Je moedertaal is Nederlands, je beheerst ook de Duitse, Franse of Engelse taal.

We bieden een gevarieerde en interessante functie en aantrekkelijke werkomstandigheden.

Voel je je geroepen voor deze functie? Dan kijken we uit naar al je sollicitatiedocumenten (VC en motivatiebrief in het Duits).

FABROMONT AG
Fabrik neuer textiler Systeme
CH-3185 Schmitten FR   
www.fabromont.ch
bewerbung@fabromont.ch

Kontaktperson: Frau K. Glauser, Tel. +41 26 497 88 11


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.