Accountmanager Noord-Oost Nederland | JAB Anstoetz

Accountmanager Noord-Oost Nederland bij JAB ANSTOETZ

Jouw opdracht
Jij versterkt de marktpositie van JAB Anstoetz in Noord-Oost Nederland. Bij bestaande dealers binnen de interieur- en meubelbranche maak je de collecties van JAB top of mind. De perfecte winkelpresentatie zie je terug in de uiteindelijke klant omzet. Maar naast het bestaande retail-kanaal liggen er volop kansen. Aan jou om deze te herkennen en verzilveren. Denk aan architecten, designers, projecten en meubelfabrieken.

Na 1 jaar heb je alle seizoenen een keer gezien. Nu begint het echte werk. Je hebt je top 30 klanten in beeld en zij jou. De eerste staalorders zijn geschreven en je hebt het aantal tevreden dealers vergroot. Gemiddeld doe je 3-4 bezoeken per dag en ben je een echte expert als het gaat om merkbeleving en sales improvement bij jouw klanten. Zo geef jij meer mensen een warm thuis vol comfort en veiligheid.

Ambitie
Je thuis voelen in je eigen omgeving en onderweg is belangrijk. Het helpt ons ontspannen en geeft rust. Een omgeving moet passen bij je identiteit en je een comfortabel, warm en veilig gevoel geven.

JAB Anstoetz creëert een thuis waar jij dit gevoel ervaart en is wereldmarktleider voor het luxe segment in de interieur- en meubelbranche. De producten (stoffen, flooring en binnenzonwering) zijn duurzaam, hebben een visionair design passend bij jouw identiteit en bieden letterlijk en figuurlijk warmte. Het is de ambitie van JAB Anstoetz om in de Benelux nog meer mensen een warm, veilig en duurzaam thuis te geven.

Cultuur
Vanuit Zoetermeer wordt met een zeer collegiaal, dynamisch en ervaren team de gehele Benelux bediend. Binnen de Benelux zijn er 32 collega’s werkzaam (wereldwijd 1.600). Er is een hecht teamverband waarbij collega’s elkaar gevraagd en ongevraagd helpen en bijspringen. Ook is er een showroom waar de klant (woninginrichter, binnenhuisarchitect en dergelijke) met haar klant de volledige collectie kan zien. Of het nu om de relatie met klanten, collega's of leveranciers gaat, JAB Antstoetz gaat voor de lange termijn.

Groei
Bij JAB Antstoetz is aan kennis geen gebrek. Deze kennis delen ze graag met jou. Je start met een inwerktraject in Duitsland op het hoofdkantoor en in de Benelux kijk je mee met collega's. Eenmaal up and running als Accountmanager heb jij de regie over jouw verdere groei en ontwikkeling. Aan de kansen binnen JAB Antstoetz ligt het in ieder geval niet. Een organisatie met de voordelen van een platte Benelux-organisatie en volop kansen binnen de internationale groep. Daarnaast investeert JAB Antstoetz in nieuwe systemen waardoor jij precies weet waar de groeipotentie zit bij jouw klanten. Zowel verticale als horizontale groei is dus mogelijk!

Wij bieden
Salaris; max. 52k en 1% omzetprovisie
38 uur; regie over werkweek
Persoonlijke aandacht
Vertrouwen & commitment
Auto; VW Passaat
Jaarbonus

Wij vragen
Kennis van mode en design
Humor & relativeringsvermogen
Creatief en open minded
Commercieel sterk
Teamplayer 

Interesse? Solliciteer hier


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.