Accountmanager Zuid-Nederland buitendienst | Rogon Products

Voor het rayon Zuid-Nederland zoeken wij voor 32-40 uur per week een accountmanager die onze bestaande klanten beheert en op zoek gaat naar nieuwe klanten.
Word jij blij van onze kussens en plaids en wil je het liefst de hele dag onderweg zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie
De missie van de Accountmanager is om in Zuid-Nederland onze relatie met bestaande klanten verder uit te bouwen en met nieuwe klanten een mooi partnership op te bouwen. Je laat onze producten zien, informeert klanten over acties, de nieuwste trends en aanbiedingen, en je brengt offertes uit. Ook adviseer je klanten over winkelpresentaties, schappenplannen en biedt de service die jouw klant nodig heeft.

Je bent klantgericht, commercieel, sociaal en representatief. Je ben communicatief sterk en je kunt goed zelfstandig werken.

Je werkt ook nauw samen met je collega Accountmanagers in Nederland en België en je Salesmanager. Samen vormen jullie het Benelux team. Tot je (potentiële) klanten behoren de zelfstandige winkeliers, regionale ketens en enkele nationale retailers in de segmenten Wonen, Tuin, Meubel, en Doe Het Zelf. Vanzelfsprekend ben je verantwoordelijk voor jouw omzet en je rapporteert aan de Sales Manager Retail Benelux.

Je belangrijkste taken zijn:

• Je bepaalt welk assortiment het beste bij welke klant aansluit, presenteert twee keer per jaar de nieuwste collecties op basis van de nieuwste trends, vergroot de penetratie van al onze productgroepen bij bestaande klanten en initieert acties;
• Je gaat op zoek naar nieuwe klanten die je met onze onderscheidende meerwaarde overtuigt en bouwt deze prospects uit tot mooie partnerships;
• Je bouwt de samenwerking uit met advies over winkelpresentatie en service merchandising;
• Je signaleert markt- en productontwikkelingen en kansen en geeft deze input aan Category Management zodat zij deze kunnen benutten;
• Je neemt deel aan (inter)nationale homedeco beurzen;
• Samen met het team stel je het jaarlijkse budget op voor ‘jouw’ klanten en realiseer je deze omzetdoelstellingen binnen het rayon;

Profiel van de ideale kandidaat
• Minimaal 5 jaar (buitendienst) Accountmanagement ervaring met een mooi sales trackrecord in de interieurbranche;
• Bachelor werk- en denkniveau;
• Uitstekende onderhandelings- en communicatieve vaardigheden;
• Idealiter woonachtig in Zuid-Nederland;
• Een actueel netwerk is een sterke pré.

Daarnaast ben je natuurlijk een echte teamspeler en overtuigende (relatie)bouwer. Met vakmanschap in interieur en met flair maak je het verschil bij je klanten. Je denkt als een retailer, begrijpt category management, winkelpresentatie en schaprendement en hebt veel affiniteit met design/kleur trends. Je kijkt, ziet en benut echt je kansen. Kort gezegd heb je er plezier in met je collega’s Nederland als ondernemers te vertegenwoordigen. En niet onbelangrijk: je bent het liefst de hele dag onderweg én bij de klant om de mooiste collecties te verkopen.

De organisatie
Rogon creëert en verkoopt sinds 1994 modieuze en betaalbare textielfashion. Als toonaangevende handelsonderneming in interieurtextiel wordt onder de merken “Dutch Decor” en “Hoii” een onderscheidende collectie sier- en woonkussens, stoelkussens, en plaids verkocht aan retailers in alle product- en retailsegmenten van de (Europese) markt. Rogon is een succesvol familiebedrijf met circa 55 enthousiaste collega’s, gevestigd in Helmond. Passie voor wonen staat centraal in de bedrijfsvoering en dat is terug te zien in de producten, lifestyle concepten en klantgerichte aanpak. De bedrijfscultuur is ondernemend, resultaatgericht en informeel.

Wat biedt Rogon?
• Een mooie uitdagende salesrol met veel vrijheid deze succesvol in te vullen;

• Een succesvol familiebedrijf met een ambitieus (Europees) groeiplan;

• Een plezierige werkomgeving met een enthousiast team van collega’s;

• Goede doorgroeimogelijkheden;

• Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak en een aantrekkelijke bonusregeling;

Wil je reageren op deze vacature of heb je vragen? Stuur dan een email naar sales@rogon.com 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.