E-commerce specialist | Mars & More

E-commerce specialist - 32-40 uur | Zwolle | MBO/HBO | minimaal 2 jaar werkervaring

Krijg jij een kick van conversie verhogende resultaten? Ben jij iemand die het nooit genoeg vindt en er altijd meer wil uithalen? Dan hebben we jou nodig!

Wie zijn wij?
Mars & More, sinds kort één van de vier merken van B Living. Samen met Hakbijl Glas, Blyco textiel en Linnen & More zijn wij hard op weg een wereldspeler van formaat te worden op het gebied van home decoration, living en lifestyle. De Mars & More collectie heeft een geheel eigen gezicht en kenmerkt zich als “stoer met stijl en soms een tikkeltje vreemd”. Wij maken veel gebruik van natuurlijke materialen en vinden duurzaamheid belangrijk. Verkopen doen we via beurzen en eigen B2B verkooppunten door heel Europa en al meer dan 20 jaar online.  

Wat ga je doen?
Je bent samen met een klein team verantwoordelijk voor de online B2B omgeving van Mars & More. Als e-commerce specialist onderhoud je de B2B webshop in Magento2, ben je bezig met het ontwikkelen van nieuwe tools voor conversie verhogende resultaten, onderhoud je de App4Sales verkoopapp en houd je je bezig met onze marketplaces in Channable. Daarnaast ontwerp je in Active Campaign de beste en mooiste marketing mails voor onze klanten. 

En verder
- Je ondersteunt de verkoop en je initieert slimme marketing acties en campagnes.
- Je houd je bezig met de automatisering van de webshop en marketplaces en onderhoud de bijbehorende koppelingen. 
- Je hebt enige ervaring met Google Adwords, Google Analytics 3 (straks GA4) en Google Search Console. 
- Je kan af en toe bijspringen bij het schrijven van landingspagina’s en SEO teksten voor de website.
- Je hebt enige ervaring met grafische vaardigheden en/of het samenstellen van video’s.  
- Je draagt bij aan de commerciële strategie en voert deze uit.

Wat wij vragen
Wij zoeken een ervaren e-commerce specialist met ervaring van het softwaresysteem Magento2. Je bent creatief in het bedenken van slimme (online marketing) acties. Daarnaast heb je oog voor detail en ben je actief bezig met de look/feel van onze webshop. Met jouw sturende kwaliteiten weet je het beste uit de producten en webshop te halen. Ook weet je jouw acties te vertalen naar analyses uit Google Analytics 3 (straks GA4) om deze daarna altijd weer te verbeteren.

- Mbo+ / hbo diploma met online marketing werkervaring
- Affiniteit met e-commerce
- 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
- Affiniteit met woondecoratie en Living & Lifestyle
- Je bent op de hoogte van de laatste online marketing tools en ontwikkelingen
- Je hebt ervaring met Google Analytics, Google Adwords, Google Search Console, Magento2, Active Campaign, Channable en Adobe.

Wat wij bieden
Een jong en leuk team met een inspirerende werk –en leeromgeving van stylisten, fotografen en product managers.
- Een uitdagende werkplek en doorgroei mogelijkheden binnen een ambitieus en snelgroeiend bedrijf.
- Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden
- Een job waar je onderdeel bent van het online marketingteam en daarmee direct verantwoordelijk voor de verdere online groei van het bedrijf.

Interesse?
Ben jij die gedreven e-commerce specialist die zich graag wil aansluiten bij onze organisatie? Dan bieden wij je een functie vol uitdaging, plezier en uiteraard ruimte voor ontwikkeling. 

Stuur je sollicitatie naar wendy@marsmore.com. Heb je vragen over de vacature kun je haar altijd even bellen, dat kan op 038-460 60 10. Voor meer informatie kan je kijken op de website: www.marsmore.nl


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.