Verkoopmedewerker Showroom | Table du Sud

Verkoopmedewerker Showroom | Table du Sud
vanaf 20 uur per week

Jouw rol: 
Alles draait om klantbeleving. Daarom is het eerste wat onze klanten krijgen een warm welkom. Iedere klant is uniek. Wanneer je met ze in gesprek gaat luister je goed naar waarom ze naar de showroom zijn gekomen en waar ze naar op zoek zijn. Zo kun je steeds weer een persoonlijk verkoopadvies geven dat de verwachtingen overtreft.

Om de klant zo goed mogelijk te helpen en om commercieel succesvol te zijn organiseren wij regelmatig trainingen. Ook werk je in een team en leer je van je collega’s en zij van jou. Je krijgt de juiste tools om een succesvolle verkoper te zijn.

Onze showroom is zeven dagen per week geopend. Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's die minimaal drie dagen per week willen werken, waarvan minimaal één dag in het weekend. De openingstijden van onze showroom zijn van 10:00 uur tot 17:00 uur (maandag t/m zaterdag) en van 12:00 uur tot 16:00 uur (zondag).

Over Table du Sud:
Table du Sud is een, in Brabant gevestigd, meubelmerk dat de ouderwetse meubelindustrie wakker schudt! We hebben een uitgebreid aanbod aan tafels die de klant zelf kan samenstellen. We faciliteren én inspireren. Dit aanbod wordt met vakmanschap gemaakt in onze eigen fabriek in Heeze waar de klant zelfs een kijkje in kan nemen. We verbinden authenticiteit en professionaliteit op één plek met onze hypermoderne productiefaciliteiten. Je kunt naast tafels bij ons ook bankstellen, eetkamerbankjes, stoelen en diverse andere meubels op maat vinden om jouw interieur compleet te maken. Verkoop gebeurt online en in onze showrooms in Heeze, Utrecht en Deventer.

Table du Sud is er voor mensen die waarde hechten aan een persoonlijk interieur en het leuk vinden om zelf onderdeel te zijn van het creatieproces. Hierbij staat onze klant centraal. We hebben een jong en ambitieus team dat openstaat voor al jouw ideeën en waarmee we de komende jaren de Benelux gaan veroveren.

Wat bieden we jou?
-Een geweldige werkplek. Onze showroom in The Wall is groot en modern en heeft alles om onze klanten en medewerkers een optimale beleving te bieden;
-Veel ruimte voor nieuwe ideeën. Overtuig ons met goed argumenten en we gaan er samen voor. Ook bieden wij volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen door opleidingen en trainging;
-Een top werksfeer, waarin teamverband, informele omgang en voor elkaar klaarstaan onze kernwaarden zijn. En dat lukt goed met een team gezellige collega's;
-Een goed salaris passend bij je ervaring, een mooi secundair pakket en regelmatig leuke activiteiten met alle medewerkers.

Jouw profiel:  

-Je bent gastvrij, sociaal en een warm persoon en je bent oprecht geïnteresseerd in onze klanten en hun verhaal;  
-Je hebt ervaring in verkoop vanuit een winkel of showroom;  
-Je hebt veel affiniteit met interieur en meubels;  
-Vanzelfsprekend ben je commercieel, enthousiast, gedreven en gemotiveerd; 
-Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar, verdeeld over drie dagen en waarvan minimaal één dag in het weekend;
-Je woont in de omgeving van Utrecht. 

Solliciteer via deze link 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.