Medewerk(st)er binnendienst | Boxspring Design Roosendaal

Word jij enthousiast van telefonisch en commercieel Klantcontact, dat kan bij Boxspring Design, de fabrikant van hoogwaardige boxspring bedden in Nederland welke gespecialiseerd is in custom-made bedden. Als medewerk(st)er binnendienst ben jij een belangrijke spil tussen de klant en onze organisatie. Onze klanten zijn veelal beddenspeciaalzaken en meubelwinkels.

Wil je werken in een enthousiast team waar een informele sfeer aanwezig is. We verwachten van ieder teamlid dat hij of zij gedreven is en er de schouders onder zet.

Je dagelijkse taken bestaan uit het ontvangen, verwerken en bevestigen van orders welke via mail of telefonisch contact binnen komen. Deze orders worden aan de hand van de bezetting per week gepland. Samen met onze productiebegeleiders bewaak je deze planning. Het beantwoorden en/of doorsturen van ingekomen email valt eveneens tot je takenpakket. Verder ondersteun je onze accountmanagers in de buitendienst. Al met al is het een veelzijdige functie waarin je de gelegenheid krijgt veel productkennis op te doen. We zoeken voor deze functie een persoon welke minimaal 32 uur per week wil werken!

· MBO Werk en Denkniveau
· Proactieve houding
· Accuraat
· Dienstverlenende & Commerciële houding
· Technische kennis en/of inzicht
· Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat kunnen wij je bieden:
· Een afwisselende en verantwoordelijke job binnen een dynamische bedrijf
· Informele werkomgeving
· Uitzicht op een vaste aanstelling
· Salaris indicatie € 2350,00 - € 2900,00 bruto

Hebben wij je interesse kunnen wekken stuur dan een motivatiebrief voorzien van CV naar personeelszaken@boxspringdesign.nl of per post naar:

Boxspring Design
T.a.v. Personeelszaken
Rucphensebaan 51
4706 PH Roosendaal


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven