Account Assistent | HAY

Ben je gepassioneerd met meubels en design en wil je deel uitmaken van een groot internationaal designbedrijf? Wil jij werken in een inspirerende en unieke kantoorfaciliteiten van Amsterdam samen met een bruisend team van collega's? We zijn momenteel op zoek naar een fulltime Account Assistant om onze internationale verkoopafdeling in de Benelux te versterken. De functie is gevestigd in onze showroom in Amsterdam, Nederland.

OVER
Als Account Assistant bij HAY kom je ons Benelux-team versterken, bestaande uit 10 gepassioneerde en toegewijde collega's. Je komt te werken in Amsterdam, waar je nauw samenwerkt met onze Country Manager voor de Benelux. De focus zal liggen op het uitvoeren van administratieve taken, showroomtaken, het bewaken van de klantcommunicatie en het ondersteunen van de Accountmanagers. We bieden je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om een ​​effectieve werkweek te plannen in een ondersteunende en positieve omgeving.

SPECIFIEKE TAKEN
-Sales Support en Customer Service: Klanten (dealers en architecten) helpen met productinformatie, doorlooptijd en prijsinformatie; ondersteunend verkoopteam; nauwe samenwerking met collega's op operationele afdelingen in Denemarken om een ​​hoog serviceniveau te kunnen bieden
-Verantwoordelijk voor monsteruitleen en monstervoorraadbeheer
-Communiceren van nieuwe verkooptools en nieuwe productinformatie aan dealers
-Databasebeheer en mailings: de database gebruiken om onze contactlijsten voor klanten up-to-date te houden en product- of evenementspecifieke mailings te beheren
-Showroomhost
-Facilitair beheer van onze showroom, kantoor en magazijn
-Coördinatie en planning van personeelsbijeenkomsten en evenementen
-Coördinatie en catering voor vergaderingen
-Planning, boeking en afwikkeling van reisarrangementen
-Ad hoc taken
 
KWALIFICATIES
Je hebt ervaring vanuit een vergelijkbare functie, bij voorkeur in een internationaal bedrijf dat zich bezighoudt met groothandel, detailhandel en/of online activiteiten. 
Je bent een competente gebruiker van MS Office, waaronder Excel, PowerPoint, Word en Outlook, evenals Adobe Acrobat Pro, en je bent nieuwsgierig en staat te popelen om nieuwe programma's te leren. 
Het is belangrijk dat je zowel Nederlands als Engels vloeiend spreekt, zowel mondeling als schriftelijk.
 
JOUW PROFIEL
Als persoon beschik je over goede communicatieve vaardigheden en kan je met tact en diplomatie samenwerken met mensen op alle niveaus. Je hebt een flexibele instelling en past je gemakkelijk aan verschillende taken, werkwijzen en situaties aan. Je hebt uitstekende organisatorische vaardigheden, hebt oog voor detail in alle taken en beschikt over een natuurlijk vermogen om te multitasken en koel te blijven onder druk.

INTERESSE?
Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Francois Wegbrans via (+31) 06-53616930 of francois.wegbrans@hay.com  Stuur ons je sollicitatie en cv zo snel mogelijk en uiterlijk op 20 november 2022. Hier vindt je de link naar het sollicitatieformulier. 

OVER HAY
HAY  is in 2002 opgericht als innovatief designbedrijf met de ambitie om hoogwaardige eigentijdse designobjecten voor een zo breed mogelijk publiek beschikbaar te maken. In 2018 werd een meerderheidsbelang in HAY verworven door het Amerikaanse designbedrijf MillerKnoll, met behoud van dezelfde bedrijfsvisie om samen te werken met getalenteerde ontwerpers van over de hele wereld om functionele en verfijnde ontwerpen te creëren. HAY heeft momenteel ongeveer 280 medewerkers in dienst in Denemarken en heeft 31 winkels in Europa, Azië en de VS.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven