Key Accountmanager Home & Living || Arli Group

Key Accountmanager Home & Living – Arli Group (m/v)

Ga jij geen uitdaging uit de weg en ken jij de Home & Living markt als geen ander? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Onze bedrijven
Arli Group is een echte Twentse onderneming. De productie is geheel in eigen beheer waardoor wij kwaliteit, herkomst en zuiverheid van onze producten volledige kunnen controleren en garanderen. We lopen voorop als het gaat om vormgeving en afwerking.

Arli Group B.V. is samen met Hemsson B.V., Luxform Global B.V. en Joarz B.V. eigendom van een Nederlandse investeringsmaatschappij. Samen met onze investeerders werken we hard aan de verdere uitbouw van onze unieke merken in de home & living markt in binnen- en buitenland.

Jij komt te werken voor de textielmerken die onder de Arli Group vallen. Meer informatie over onze merken vind jij op onze website: www.arligroup.nl. Je komt werken in een klein dynamisch team van drie collega’s, waar de balans ligt tussen serieus werken, gezelligheid en een goede dosis humor.

Jouw rol
Als Key Accountmanager zoeken we iemand die geen uitdaging uit de weg gaat en de markt als geen ander kent. Jij kent jouw klanten en bent in staat scherpe accountplannen op te stellen en te realiseren. Jij bent constant op zoek naar kansen en mogelijkheden en weet de doelstellingen te realiseren. Wij zoeken een Key Accountmanager die ervaring heeft in de home & living markt. Jij komt terecht in een enthousiast team, waarin er veel vrijheid en verantwoordelijkheid is en snel kan worden geschakeld.  

Wat ga je doen:
-Bestaande klanten succesvol beheren en commercieel uitbouwen en het actief binnenhalen van nieuwe klanten;
-Samenwerken met diverse interne teams om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit wordt geleverd en dat aan alle behoeften van de klant wordt voldaan;
-Op basis van de jaarplannen opstellen en realiseren van de accountplannen voor de key-accounts;
-Signaleren van trends en analyseren van mogelijkheden voor bestaande klanten en nieuwe klanten;
-Analyseren en sturen op klant specifieke cijfers en marktcijfers.

Dit breng je mee:
-HBO werk- en denkniveau;
-Commerciële werkervaring en affiniteit met de branche;
-Planmatig en gestructureerd werken;
-Goed cijfermatig onderlegd, met een sterk analytisch vermogen;
-Goede communicatie skills, vakinhoudelijke gesprekspartner en adviseur die goed kan luisteren en klanten weet te overtuigen.

Wat bieden wij jou?
-Een uitdagende functie in een organisatie die volop in ontwikkeling is, geen dag is hetzelfde;
-Een professionele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke inbreng, ontwikkeling en voor gezelligheid;
-Aantrekkelijke personeelskortingen op al onze merken;
-Een functie voor 32-40 uur per week;
-Auto en laptop van de zaak.

Aanvullende informatie
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie op het volgende e-mailadres: werkenbij@hemsson.nl. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun jij contact opnemen met onze HR Manager: Milou Nijhuis. 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven