Accountmanager Ted Sparks || Hemsson

Accountmanager Ted Sparks

Voor ons unieke merk Ted Sparks zijn wij per direct opzoek naar meerdere enthousiaste, gemotiveerde en klantgerichte accountmanagers. Herken jij jezelf in de genoemde competenties en heb jij affiniteit met de home en living markt, dan is dit een prachtige kans bij een uniek bedrijf in zijn soort.    

Omschrijving
Hemsson B.V. is de oprichter van het unieke merk Ted Sparks. Ted Sparks is opgericht in 2015 en heeft circa 200 verkooppunten binnen Europa. Ted Sparks biedt een brede collectie in fijne high-end geurproducten en woonaccessoires zoals geurkaarsen, diffuser, room sprays, hand & body care en meer. Ted Sparks is geïnspireerd door de kleine dingen die belangrijk zijn in het leven. Samen met dierbaren genieten van een goed leven en thuis een fijne ambiance creëren. Ted Sparks begrijpt dat je door geuren de sfeer in elke ruimte kunt verhogen

Hemsson B.V. is samen met Arli Group B.V., Luxform Global B.V. en Joarz B.V. eigendom van AVerest Capital, een Nederlandse investeringsmaatschappij. Samen met onze investeerders werken we hard aan de verdere uitbouw van onze unieke merken in de home & living markt in binnen- en buitenland.

De job
Als accountmanager Ted Sparks ben je dé gesprekspartner voor onze klanten en weet je hen te overtuigen van het unieke concept van Ted Sparks. Je levert aan bestaande en nieuwe klanten deskundig advies en zorgt voor groei van onze omzet. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de omzetdoelstellingen daadwerkelijk worden gerealiseerd. Je bent verantwoordelijk voor zowel bestaande als nieuwe klanten waarbij de nadruk ligt op het werven van nieuwe klanten.

Je werkgebied zal voornamelijk gericht zijn op Nederland. Afhankelijk van je ervaring en talenkennis zal je werkgebied ook uitgebreid kunnen worden naar internationale klanten, bijvoorbeeld Duitsland.

Onze doelgroep zijn voornamelijk: 

·         Exclusieve interieurzaken

·         Concept stores

·         Parfumerieën

·         Warenhuizen

Functie-eisen
Als gevolg van de sterke groei van onze organisatie zijn we op zoek naar meerdere accountmanagers Ted Sparks met het volgende profiel: 

·         Je bent toe aan een volgende stap in je carrière en hebt relevante sales ervaring;

·         Je kunt mensen makkelijk enthousiast maken over het unieke en onderscheidende productconcept van Ted Sparks;

·         Je bent een zelfstarter en denkt oplossingsgericht. Samen met je klanten optimaal rendement halen is belangrijk voor je;

·         Je hebt affiniteit met de home- en living markt;

·         Daarnaast ben je communicatief sterk in het Nederlands en Engels, Duits is een pré;

·         Ons hoofdkantoor staat in Almelo, maar aangezien je veel onderweg bent is je woonplaats van ondergeschikt belang. 

Arbeidsvoorwaarden
Naast een zelfstandige functie en een afwisselend takenpakket mag je in de vacature accountmanager Ted Sparks het volgende verwachten: 

·         Een salaris passend bij je werkervaring en opleiding;

·         Een werkweek van 32-40 uur;

·         Werken bij een snelgroeiende organisatie en in een dynamische werkomgeving;

·         Een professionele werkgever waarnaast hard werken ook ruimte is voor gezelligheid; 

·         Een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfspensioen en een auto van de zaak.

Aanvullende informatie
Graag ontvangen wij jouw cv en motivatie op het volgende e-mailadres: werkenbij@hemsson.nl.  Voor inhoudelijke informatie over de functie kun jij contact opnemen met onze HR Manager: Milou Nijhuis.


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven