Verkoopadviseur/assistent-filiaalmanager | LaminaatXpress


Functie: verkoopadviseur/assistent-filiaalmanager M/V voor woninginrichting winkel 38 uur/week

LaminaatXpress is een jong en dynamisch bedrijf dat al enige jaren succesvol aan de weg timmert. Naast harde en zachte vloeren hebben we ons ook gespecialiseerd raamdecoratie en gordijnen. Verder verkopen en leveren we reno-vlies en stalen binnendeuren. Vanwege de groei van het bedrijf zoeken wij een gedreven verkoopadviseur/assistent-filiaalmanager.

Heb jij verkoop ervaring in de woningbranche en zoek je meer uitdaging om naast het verkopen ook de processen achter de verkoop te managen? Ben je communicatief sterk met een creatieve inslag? Ben je accuraat en heb je oog voor detail? Solliciteer dan op deze functie.

Wij zoeken een enthousiaste, flexibele, representatieve en klantvriendelijke collega met afgeronde MBO opleiding. Verantwoordelijkheidsgevoel, kennis en ervaring met verkoop in de woninginrichting, initiatief nemen en zelfstandigheid complementeren het profiel.

Wij bieden een fulltime baan met een goed salaris en daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zondagen en feestdagen is de winkel gesloten.

Je kan je sollicitatie voor 12 juli per email richten aan:
Dhr. E. Heijmans
LaminaatXpress
Hoofdweg 10 N
2908 LC Capelle a/d IJssel
Email: vacatures@heqretailbv.nl


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven