Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Zelfstandig Agent - Mirrors and More

TRIO International is op zoek naar een ervaren, zelfstandig en ondernemende persoon die ons jonge merk MIRRORS AND MORE als agent in de Nederlandse markt kan vertegenwoordigen.

De ideale kandidaat heeft een bewezen staat van dienst in de lifestyle & meubelbranche en projectverkoop van spiegels, kleinmeubelen en accessoires en enkele jaren ervaring als zelfstandig agent.

MIRRORS AND MORE
M & M is een jong, ambitieus bedrijf en heeft zichzelf als doel gesteld niet alleen gelijke tred te houden met de vooruitgang binnen de branche, maar ook nieuwe trends te introduceren en zich daarmee te onderscheiden. Als onderdeel van de TRIO Lighting Group combineren we vernieuwing, betrouwbaarheid met uitstekende relaties met onze handelspartners.

Ons assortiment met spiegels, kleinmeubelen en accessoires is volop in ontwikkeling. Spiegels zijn behalve functioneel ook populaire en begeerde accessoires die de sfeer compleet maken en de ruimte een extra dimensie kunnen geven. Behalve de tijdloze standaard spiegels omvat ons assortiment ook moderne en stilistisch ontworpen spiegels, kristallen spiegels, facet- spiegels en badkamerspiegels inclusief ledverlichting. Daarnaast bevat onze collectie ook diverse accessoires, wanddecoraties, bijzettafels en sidetables.

Onze doelgroepen zijn meubel en lifestyle winkels, woninginrichters en projectinrichters voor onder meer kantoren, horeca, vakantieparken en zorgcentra.

Een overzicht van onze collectie vind je op de website van M & M: www.mirrors-and-more.com

Ben jij de ondernemende agent die de kans wil grijpen om de basis te leggen en te bouwen aan de marktpositie voor dit jonge en energieke merk en heb je ruimte in je merkenportfolio? Dan komen wij graag met jou in contact.

Stuur je korte motivatie en een overzicht van de merken die je momenteel vertegenwoordigt alsmede de branches en accounts waarin je nu actief bent naar: karl.stok@trio-lighting.com

Ook voor meer informatie kan er naar dit emailadres worden gecommuniceerd.

TRIO International GmbH
Gut Nierhof 17
59757 Arnsberg GERMANY
www.trio-lighting.com


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven