Telefoniste - locatie Apeldoorn | Oranje Furniture CareHou jij wel van regelen, snel schakelen en heb je een fijne telefoonstem? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe TELEFONISTE! Als telefoniste ben jij als eerste aanspreekpunt ons visitekaartje voor de Nederlandse markt.

Wat ga je doen?
Als telefoniste ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze Nederlandse markt. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het coördineren van alle inkomende oproepen. Je zorgt ervoor dat de klant niet te lang in de wacht staat en te woord wordt gestaan. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben jij in staat de klant zo goed mogelijk van dienst te zij in het eerste contact met de afdeling service.

Taken en verantwoordelijkheden:
- Telefonie van alle serviceafdelingen
- Het maken van terugbelnotities voor de afdelingen Customer Care + Planning
- Check op opvolging/ uitvoering van terugbelverzoeken
- De juiste productkennis / systeemkennis up-to-date houden
- Prioriteren van terugbelnotities per afdeling met daarin duidelijk de relevante informatie voor ons Customer Care Team. Zoals bijvoorbeeld: casenummer, klantnaam, postcode, huisnummer, probleem omschrijving, wanneer terugbellen.
- Certificaatcontrole
- Registreren van servicecertificaten

Ben jij?

- Service- en klantgericht
We willen iedere klant een fijne servicebeleving geven en verder helpen. Dat vraagt een klantgerichte instelling van alle collega’s.
- Stressbestendig
We zijn een snelle organisatie, pas jij in een dynamische omgeving?
-Resultaatgericht
Wil jij ook trots zijn op hoeveel mensen je hebt kunnen helpen op een dag? Dat is wat ons betreft een prachtig resultaat!
- Pro-actief en oplossingsgericht
We iemand die nieuwsgierig en onderzoekend is. Die uit zichzelf op zoek gaat naar oplossingen.

Kan jij? 
- Goed luisteren en samenwerken
- Uitstekend Nederlands in woord en geschrift
- Snel schakelen tussen systemen
- Multitasken 

Heb jij?
- MBO+ werk- en denkniveau
- Product- en branchekennis (pre)Een prettige telefoonstem
- Ervaring met klantcontact
- Dan heb je zeker een streepje voor en komen wij graag met je in contact.

Wat hebben wij jou te bieden?
 Een groeiende ambitieuze organisatie met veel uitdagingen voor jou waarbij gewerkt wordt met moderne software, een uitstekend salaris en bijbehorende andere arbeidsvoorwaarden. Oranje biedt jou een zeer open cultuur waarbij je onderdeel wordt van de Oranje-familie. Wij hebben jou het volgende te bieden:
- Een zelfstandige, uitdagende functie bij een gezond, modern en snelgroeiend bedrijf;
- Een uitstekend salaris en goede andere arbeidsvoorwaarden
- Een fulltimebaan met uitzicht op een vast dienstverband, 32 tot 40 uur is zeker een optie;
- 27 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
- Dagelijks vers fruit;
- Een enthousiast en gedreven team;
- Een prettige en nette werkomgeving;
- Een bedrijf met een informeel karakter waar een fijne werksfeer heerst;
- Goede doorgroeimogelijkheden;
- Kerstpakket en andere presentjes;
- Gezellige borrels en team-uitjes.

Over Oranje
Oranje Furniture Care is marktleider en producent van verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast zijn wij dé servicepartner voor de gehele meubelindustrie. Wij bieden diverse serviceprogramma’s en diensten aan en hebben ruim zeventig gespecialiseerde servicemonteurs op de weg. Wij werken samen met veel fabrikanten en leveren wij onze producten aan retailers in Europa. Zo voorzien wij consumenten van de juiste meubel verzorgingsproducten en voorkomen veel meubel gerelateerde problemen voor alle partijen. Met als doel de serviceverwachting van de consument te overtreffen en zodat zij jarenlang zorgeloos kunnen genieten van de aangeschafte meubelen. Voor Oranje is het leveren van topservice ook topsport.

Waar ga je werken?
Wij hebben in Nederland twee locaties, in Apeldoorn en in Oldenzaal. Voor de functie van Telefoniste werk je samen met ons Customer Care team. Van dit team is de standplaats locatie Apeldoorn.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij vragen je jezelf te zijn en te doen waar jij goed in bent. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken.
The sky is the limit! Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct of neem contact op voor meer informatie. Ben jij de servicegerichte collega die wij zoeken? Solliciteer direct!

 

 


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven