Klantenservice / Customer Care medewerker | Oranje Furniture Care

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan met veel zelfstandigheid en wil je mensen graag blij maken? Weet jij mensen telefonisch duidelijk en enthousiast te woord te staan? Kan jij overzicht te houden en ben je niet bang voor wat digitale administratie? Dan is onze functie van Klantenservice medewerker in Apeldoorn iets voor jou!

Ervaring is geen vereiste. Want wij leiden jou op, zodat jij de spin in het web wordt tussen de winkeliers en consumenten. Wat wij wel belangrijk vinden, is dat je klantvriendelijk, servicegericht en dienstverlenend bent.

Klantenservice / Customer Care medewerker

Wat ga je doen?
Als klantenservice medewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor klantvragen in onze Nederlandse markt. Dat zijn consumenten die een meubel hebben gekocht, of meubelzaken die vragen hebben. Je bent hierbij verantwoordelijk voor het coördineren en adviseren van alle serviceaanvragen. Je helpt klanten door ze via de telefoon en mail te informeren over onze dienstverlening en producten. Door jouw sterke communicatieve vaardigheden ben jij in staat onze klanten vriendelijk te woord te staan en samen naar de beste oplossing te zoeken.

Je zoekt naar mogelijkheden en overtreft daarmee de verwachtingen van de klant en maakt daarmee het verschil. Iedere werkdag weer. Dit doe je samen met het gezellige, hechte Customer Care team om je heen. De diensten zijn altijd binnen ‘normale werktijden’, overdag, niet in de weekenden. Na een succesvolle week, sluit je die samen met je collega’s af met een gezellige borrel.

Ben jij?
Servicegericht
We willen iedere klant een fijne service beleving geven en verder helpen. Dat vraagt een oplossingsgerichte en klantvriendelijke instelling van alle collega’s.

Administratief sterk​
We vragen je vast te leggen wat je hebt afgesproken met onze klanten. Hier gaan onze collega’s weer mee verder, dus wel fijn als alles klopt.

Enthousiast
We vinden het fijn als je zin hebt om te komen werken. De sfeer is altijd goed en informeel, dat willen wij graag zo houden.

Betrouwbaar
We willen duidelijke afspraken met onze klanten en medewerkers maken. Daarom vinden wij het belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen.

Communicatief sterk
We vragen communicatiekracht, omdat jij het eerste aanspreekpunt richting onze klanten bent. De indruk die ze van jou krijgen, is de indruk die ze van de hele organisatie krijgen. Dan is een natuurlijke en prettige telefoonstem wel erg fijn.

Zelfstandig​
We gaan er niet vanuit dat je alles meteen weet, je krijgt uiteraard goede instructies van je leidinggevende. Daarna kan je zelf je taken uitvoeren, zonder dat er constant iemand over je schouders meekijkt.

Kan jij?
Samenwerken
Samen komen we verder. Daarom vinden we het fijn als je goed met je collega’s kan samenwerken en weet aan te pakken.

Uitstekend Nederlands in woord en geschrift
We zouden het vervelend vinden als klanten jou niet kunnen verstaan of je iets anders bedoelde dan je hebt opgeschreven.

Heb jij?
·  Ervaring in de horeca-, hotellerie- en reisbranche (een pré voor het dienstverlenende karakter van ons werk);
·  MBO+ of HBO werk- en denkniveau.

Wat hebben wij jou te bieden?
Jouw harde werken en de enthousiasme moeten natuurlijk worden beloond. Bij ons krijg je er het volgende voor terug:
· Een zelfstandige, uitdagende functie bij een gezond, modern en snelgroeiend bedrijf;
· Een uitstekend salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
· Een fulltimebaan met uitzicht op een vast dienstverband;
· Een trainingstraject om echt een specialist te worden;
· 27 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen.
· Dagelijkse verzorgde lunch;
· Dagelijks vers fruit;
· Een enthousiast en fanatiek team;
· Een schone en nette werkomgeving;
· Een bedrijf met een informeel karakter waar een prettige werksfeer heerst;
· Goede ontwikkelingsmogelijkheden;
· Gezellige borrels en fantastische feesten.

Wij zijn op zoek naar Customer Care medewerkers voor onze moderne locatie in Apeldoorn.

Over Oranje
Oranje Furniture Care is marktleider en producent van verzorgings- en reparatieproducten voor meubelen. Daarnaast zijn wij dé servicepartner voor de gehele meubelindustrie. Wij bieden diverse serviceprogramma’s en diensten aan en hebben ruim zeventig gespecialiseerde servicemonteurs op de weg. Wij werken samen met veel fabrikanten en leveren wij onze producten aan retailers in Europa. Zo voorzien wij consumenten van de juiste meubel verzorgingsproducten en voorkomen veel meubel gerelateerde problemen voor alle partijen. Met als doel de serviceverwachting van de consument te overtreffen en zodat zij jarenlang zorgeloos kunnen genieten van de aangeschafte meubelen. Voor Oranje is het leveren van topservice ook topsport.

Word jij onze nieuwe collega?
Wij vragen je jezelf te zijn en te doen waar jij goed in bent. Dat geeft jou de energie die je kunt gebruiken om je dromen waar te maken.
The sky is the limit! Ben jij de collega die wij zoeken? Solliciteer direct of neem contact op voor meer informatie. Ben jij de servicegerichte collega die wij zoeken? Solliciteer direct!


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven