Senior Inkoper | De Bommel Meubelen

Ben jij gedreven, commercieel sterk, een ster in onderhandelen en weet jij precies waar op het gebied van meubelen de kansen in de markt liggen? Dan zijn we voor de afdeling inkoop van de Bommel meubelen op zoek naar jou.

Dit ga je doen als Senior inkoper bij de Bommel Meubelen
Als category buyer draag je bij aan de assortimentsstrategie van de Bommel Meubelen: een breed aanbod meubelen voor hele fijne prijzen. Jij weet precies waar de kansen liggen, wat de nieuwste prijsontwikkelingen zijn en houdt de laatste trends en innovatieontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Een inkoopplan uitwerken is voor jou piece of cake, lead times verkorten kun je als de beste en je weet precies waar onze klanten naar op zoek zijn.

Daarnaast betekent senior buyer zijn bij de Bommel Meubelen dat je in overleg met de directie verantwoordelijk bent voor de leveranciersselectie. Je doet het contractmanagement en bouwt een goede relatie met ze op. Ook zit je regelmatig in Oost-Europa en Azi毛 waar je continue aan het zoeken bent naar nieuwe fabrieken voor onze meubelen, maar ook onze bestaande fabrieken bezoekt. Dat je een lekker woordje Engels en/of Duits spreekt is dus wel een vereiste 馃槈

Dit doen we voor jou
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Elke maand een passend salaris
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Werken in een moderne en gloednieuwe omgeving in Dordrecht
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Reizen voor je werk
路聽聽聽聽聽聽聽聽 Personeelskorting
路聽聽聽聽聽聽聽聽 8% vakantiegeld en meer鈥

Waarom jij het verschil kunt maken
Omdat jij met jouw HBO werk- en denkniveau, commerci毛le achtergrond, vijf jaar ervaring als category buyer en perfecte manier van onderhandelen het assortiment 茅n daarmee de verkoop van onze producten naar een hoger niveau kunt tillen. Jij deinst als inkoper nergens voor terug, hebt affiniteit met onze producten en weet dankzij de door jou gedane analyses precies welke stappen je moet zetten om de deals met onze leveranciers rond te maken!

Love it or hate it omdat..
+ Jij altijd als winnaar uit een onderhandeling komt
+ Je alles m.b.t. jouw functie en verantwoordelijkheden scherp in de gaten houdt
+ Je het ook leuk vindt om producten te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen voor onze productgroepen

-/- Regelmatig van huis zijn voor je werk niet echt jouw ding is
-/- Je niets van de inkoop van meubelen afweet
-/- Je niet graag samenwerkt met collega鈥檚

Ben jij de senior inkoper die we zoeken?
Solliciteer dan direct! Heb je vragen over deze vacature voor category buyer? Nadia helpt je graag! Stuur een mailtje naar personeelszaken@debommel.com of bel naar 078-6748552.


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven