Verkoopmedewerker | Showroommodellen.nl

Showroommodellen.nl is dé outlet voor designmeubelen met méér dan 300 internationale topmerken. Wij werken als online platform samen met veel verschillende verkooppartners. Dit zijn meubelzaken en producenten uit Nederland en België. Regelmatig worden er nieuwe partners toegevoegd en elke week voegen wij nieuwe showroommodellen toe aan onze collectie. Stuk voor stuk zijn het unieke items van topkwaliteit, die het waard zijn om een interieur te mogen upgraden.

Naast het online platform hebben we ook een vestiging in het centrum van Venray. Onze eigen ruime outlet van 2.500 m2. Dit zijn maar liefst 2 verdiepingen ingericht met een greep uit ons uitgebreide assortiment.


Ter versterking van onze vestiging in Venray zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega: 

Verkoopmedewerker m/v
Voor 24-38 uur, parttime of fulltime

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker ontvang je onze klanten en geef je ze een warm welkom. Je bent onder andere bezig met het inventariseren van de wensen van de klanten op het gebied van wonen. Als woonspecialist heb jij de kennis in huis om de klant  een uitgebreid advies te geven. Met je gedrevenheid en passie voor (design)meubelen overtuig je de klant op het gebied van comfort, design en techniek waardoor ze met een tevreden gevoel en wellicht een complete bestelling naar huis gaan!

Wie ben jij?
·         Je vindt het leuk om mensen te helpen in hun zoektocht naar een nieuw meubelstuk. Je geeft hen advies en begeleidt hen zodat zij een goede keuze maken voor een showroommodel van een topmerk.

·         Je bent zelfstandig, nauwkeurig en je hebt een initiatiefvolle persoonlijkheid. De verkopen die jij realiseert werk je goed bij in ons systeem.

·         Je hebt oog voor detail en helpt daarmee om de uitstraling van onze winkel in Venray te optimaal te houden.

·         Je bent woonachtig in (de buurt van) Venray

·         Je bent beschikbaar op de openingsdagen van onze winkel

·         Je hebt minimaal een MBO diploma. Ervaring in interieurbranche of detailhandel is een pre.

Wat hebben wij jou te bieden?
Je wordt lid van een dynamisch bedrijf dat continue in beweging is. Je hebt een leuke en afwisselende functie en bent werkzaam binnen een enthousiast en kundig verkoopteam waar je kunt doorgroeien en scoren. Daarbij hoort een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een kortingspas en een niet-ziek-zijn  bonusregeling. Bovendien krijg je volop mogelijkheden tot opleiding en ontwikkeling.

We moedigen ook herintreders aan om te reageren omdat flexibiele werktijden tot de mogelijkheden behoren.

Ben of ken jij het verkooptalent die wij zoeken?
Reageer dan voor 5 november via info@showroommodellen.nl 

Wil je meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Roel Swieringa via roel.swieringa@showroommodellen.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer lezen? Kijk dan hier:
www.showroommodellen.nl/over-ons 
www.showroommodellen.nl/outlet-venray 


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven