Agenten gezocht voor de Nederlandse markt | Recor


Zet jij Recor op de kaart in Nederland?

Agenten gezocht voor de Nederlandse markt

Recor is een vaste waarde in de meubelmarkt. Al meer dan 7 decennia staat Recor garant voor hoogwaardige handgemaakte salons en fauteuils. De meeste modellen van Recor zijn verkrijgbaar met relaxfunctie. Als relax specialist slaagt Recor er als geen ander in om relax technologie naadloos te integreren in zowel klassieke als moderne banken en fauteuils. De banken van Recor zijn vaak ook modulair en bieden dus heel wat mogelijkheden qua afmetingen en opstellingen. In 2019 heeft Recor de vernieuwing ingezet met een rebranding, de introductie van nieuwe modellen, de lancering van nieuwe digitale tools en de creatie van stijlvolle catalogi en POS materiaal.

Recor maakt deel uit van Recor Group, een Belgische meubelfabrikant die al langer actief is in Nederland met Recor Bedding en Sofabed.

Om lange termijn partnerships uit te bouwen voor banken en relaxfauteuils, zijn ze op zoek naar gedreven en ervaren agenten of agentschappen met een uitgebreid netwerk in de regio’s Noord, Midden en Zuid Nederland.

De uitdaging
Jouw uitdaging is om duurzame partnerships uit te bouwen met retailers in jouw netwerk en nieuwe prospecten. Je bent voortdurend op zoek naar opportuniteiten voor groei. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen van Recor Group, waaronder marketing, binnendienst en logistiek om de noden van jouw klanten te vervullen. Je vertegenwoordigt Recor op relevante beurzen en je denkt ook mee na over onder andere productontwikkeling en marketing.

De vereisten
●      Je bent een zelfstandig agent of agentschap
●      Je hebt meerdere jaren ervaring in de meubelmarkt, bij voorkeur de verkoop van sofa’s
●      Je hebt een uitgebreid netwerk in de meubelsector
●      Je hebt een zeer goede kennis van de meubelmarkt en volgt de ontwikkelingen op de voet
●      Je bent enthousiast en een sterke communicator
●      Je bent resultaatgericht en je gaat altijd tot het uiterste voor je klant
●      Je bent commercieel ingesteld en je bent overtuigd van de value van Recor voor jouw klanten

Interesse?
Stuur een mailtje naar thomas.dujardin@recor-group.com , bel +32 486 27 89 92 of bezoek de Recor stand op Meubelbeurs Brussel (hal 5, stand 405)

Over Recor Group
Recor Group is al meer dan 70 jaar een vaste waarde in de meubelsector. De drie belangrijkste merken van de toonaangevende meubelfabrikant zijn Recor salons, Recor Bedding en Sofabed.

De hoofdzetel van Recor Group is gevestigd in Genk (België), waar zich tevens een atelier bevindt waar boxsprings, matrassen, salons en fauteuils worden gemaakt. De groep heeft ook eigen productiefaciliteiten in Centraal-Europa. Er werken meer dan 400 mensen voor de verschillende divisies, waarvan een 100-tal in België.


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven