Reislustige accountmanager (internationaal) | Arocca (Asiades)VACATURE:
Reislustige accountmanager (internationaal)

Functieomschrijving
Wie zoeken we?
Een geboren verkoper die daarnaast ook de relatie goed weet op te bouwen en te onderhouden. Je hebt een no nonsens mentaliteit, een goed gevoel voor humor en kan prima zelfstandig werken. Verder heb je gevoel voor stijl en vindt het heerlijk om in een creatieve internationale omgeving te werken. Een goede beheersing van de Engelse taal is een vereiste maar Frans of Spaans zou welkom zijn. Je werkt zelfstandig en doelgericht, maar je bent ook een proactieve teamspeler die ervan geniet dat geen dag hetzelfde is.

Over Arocca (Asiades)
Arocca B.V. is het creatieve hart en verkoopkantoor van moederbedrijf Asiades BV, een jong & dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van stijlvolle meubelen.

De organisatie produceert en verkoopt meubels in ca. 70 landen wereldwijd.

Met 5 fabrieken in Azië levert Asiades full container load aan retailers en e-tailers in meer dan 60 landen. Klanten zijn voornamelijk winkelketens in het midden tot hoog segment.

Het creatief & commercieel centrum van het bedrijf is gevestigd in Apeldoorn. Dit is dan ook je standplaats wanneer je niet op reis bent.

Wat jij doet
Met jouw betrouwbare en klantgerichte aanpak, ben jij samen met je collega accountmanagers hét gezicht van Asiades. Jouw doelstelling is om ons marktaandeel en onze bekendheid in jouw regio te vergroten. Naast jouw acties om de omzet bij bestaande klanten te verhogen, verwachten we dan ook van je dat je actief nieuwe klanten acquireert. Uiteraard stel jij altijd de klant centraal en help je hen mee hun collecties in te vullen met onze prachtige meubelen.

Omdat persoonlijk contact essentieel is, ben jij ca. 30 - 40% van je tijd op reis (zodra dit weer mogelijk is): je bezoekt prospects en bestaande relaties en vertegenwoordigt Asiades op vak gerelateerde beurzen wereldwijd.

Word jij enthousiast van deze kans om te werken bij een internationaal bedrijf, met een jong en dynamisch team?

Wil je graag werken in een internationale omgeving, en deel uitmaken van een jong en dynamisch team?

Bezit je de commerciële drive en de talenknobbel die nodig is om bij te dragen aan de ambities van Asiades? Dan is dit misschien wel dé job voor jou!

Wat mag je verwachten?
Bij Arocca krijg je een functie met veel ruimte. Om je agenda in te delen, om verantwoordelijkheid te kunnen nemen en om je te ontwikkelen. Je werkt in een klein team en maakt deel uit van een energieke werkomgeving met korte lijnen en een goede sfeer. Ambitie en ondernemerschap worden hier gewaardeerd. Je mag rekenen op een prima salaris en goede bonusregeling.

Ben je enthousiast geworden van de functie Reislustige Accountmanager? Verstuur dan snel je motivatie en CV naar Caroline van Aggelen; caroline@asiades.com.

Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven