Verkoopadviseur | Bastiaansen Wonen

Wie zijn wij?
Bastiaansen Wonen in Bavel is al ruim 55 jaar actief als regionaal familiebedrijf. We staan voor complete woninginrichting in het hogere meubelsegment. Artifort, Label, Gelderland, Leolux, Design on Stock, Harvink, Bert Plantagie, Jori en Pode zijn de belangrijke merken waarmee we onze klanten bedienen. Persoonlijk is het sleutelwoord binnen ons bedrijf; zowel naar je collega's als naar onze klantenkring. In onze showroom van ruim 3000 m² vind je naast meubelen ook een slaap- en woningtextielafdeling. Het adviseren van de klant wat leidt tot verkoop behoort tot onze dagelijkse werkzaamheden.

Wat verwachten we van jou?
Zoek jij een nieuwe uitdaging en is het je passie om samen met klanten een nieuw interieur samen te stellen? Dan ben je bij Bastiaansen Wonen aan het juiste adres. Binnen de functie verkoopadviseur creëer je aan de hand van de gevoerde collectie van Nederlandse design merken samen met de klant een nieuwe eethoek, zithoek of een compleet interieur. Hierbij ben je continue bezig met klanten adviseren en blij maken met nieuwe meubels. Naast de verkoop van design meubels en het inrichten van een compleet interieur hoort de verkoop van slaapkamers en de aftersales ook tot het takenpakket.

Wie zoeken wij
Verkoopadviseur - met passie voor Interieur
·         Je hebt ervaring binnen de retail woonbranche
·         Een afgeronde meubel-/interieuropleiding is een pré
·         Je bent gastvrij, klantgericht en een enthousiast open persoon en kan de woonwensen van de klant vertalen naar een interieur/aankoop
·         Je hebt een flexibele instelling, bent gemotiveerd en representatief; een visitekaartje voor Bastiaansen wonen
·         Je functioneert als teamplayer
·         Je bent in het bezit van Rijbewijs B
·         Fulltime beschikbaar is een pré - minimaal beschikbaar 24 uur
·         Werken op zaterdag is onderdeel van de functie
·         Gemiddeld 8 tot 10 koopzondagen per jaar

Zoek je deze nieuwe uitdaging, stuur een e-mail naar Mark Bastiaansen via

mark@bastiaansenwonen.nl

Wat wij bieden
Wij bieden een inspirerende werkomgeving, waarin je klanten adviseert en meubelen verkoopt. De salariëring is op basis van je mogelijkheden, capaciteiten en volgens het cao ‘wonen’.


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven