Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Verkoper | Gilsing Wonen (Designmeubel outlet Zevenaar)

Design meubel outlet Zevenaar is op zoek naar een enthousiaste en commercieel ingestelde verkoopadviseur. Wij zoeken een echte topverkoper. Iemand met passie voor interieur en designmeubelen die kan inspireren en door zijn uitstekende contactuele vaardigheden en werklust een hoge gunfactor bij de kant creëert.  Neventaken zijn in deze functie van essentieel belang. Je ondersteunt het management: neemt verantwoordelijkheid voor de winkelpresentatie, inkoop- en verkoop-administratieve en logistieke handelingen. Je bent betrokken bij de collectionering en verschillende marketing activiteiten. De mogelijkheden voor professionele ontwikkeling zijn ruimschoots aanwezig. Je werkt uiteraard vaak op zaterdagen en zondagen.

Profiel kandidaat:

-Je hebt de werkpaardmentaliteit: je neemt initiatief en verantwoordelijkheid.
-Je creëert een gezellige en ontspannen winkelambiance waarin je professioneel en doelgericht te werk gaat.
-Je bent zeer servicegericht. Je laat geen enkele verkoopkans liggen en maakt hoe dan ook (telefoon, mail, video-bellen) contact met potentiele klanten.
-Je bent bereid om minimaal 3 zondagen en 3 zaterdagen per maand te werken, op drukke dagen ben je flexibel met de werktijden.
-Je bent een teamspeler die ook individueel en zelfstandig werkt.
-Je bouwt van nature duurzame relaties op met klanten en leveranciers.
-Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en kunt ook klanten in het Duits en Engels voorzien van informatie en advies.

Wij bieden een afwisselende en leuke functie in een gezellige professionele werksfeer bij een interessant familiebedrijf. Werkplezier en zakelijk succes zijn even belangrijk. Wij bieden een prima salaris. Voor mensen met talent en de juiste drive zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Design meubel outlet Zevenaar is onderdeel van Gilsing Wonen en is gespecialiseerd in de verkoop van direct leverbare design meubelen. Hoogwaardig advies en service kenmerken onze formule. Wij denken mee in vaktrainingen en cursussen. Intentie tot vast dienstverband.

Gilsing Wonen is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige design meubelen. Design meubel outlet Zevenaar is een aparte formule binnen Gilsing Wonen en gevestigd in een prachtige aparte showroom. Wij zijn een kleine flexibele organisatie, enthousiaste betrokkenheid en inzet bij alle voorkomende werkzaamheden is doorslaggevend.

Is je interesse gewekt en voldoe je aan de door ons gestelde eisen? Overtuig ons en stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar: arno@gilsingwonen.nl t.a.v. Arno van Rijswijk.Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven