Office Manager bij interstil Benelux

Zoek jij een baan waar je verantwoordelijkheid mag nemen en werk jij graag binnen een gedegen en gezonde organisatie? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen als Office Manager bij interstil Benelux?
Als office manager ben je het eerste aanspreekpunt voor onze collega's en klanten. Je ondersteunt de verkopers en vertegenwoordigers bij alle voorkomende werkzaamheden, denk hierbij aan het plannen van afspraken, het uitwerken van de offertes, het aannemen van de telefoon en het bijhouden van de mailbox. Je ondersteunt waar nodig, je bent een echte regelaar, overziet het grotere geheel en je kan snel schakelen. Je werkt samen met een groep van 7 collega’s die ambitieus en experts zijn in wat ze doen. Bij ons wordt rekening gehouden met elkaar. Er heerst een collegiale en informele werksfeer, je kunt jezelf zijn, je vormt een belangrijke schakel en daar word je om gewaardeerd en gerespecteerd.

Wie ben jij?

Als Office Manager bij interstil Benelux herken jij je in onderstaand profiel:
· MBO+ niveau;
· Je bent een geboren coördinator.
Je houdt van structuur en bent van nature de persoon die alles regelt. We kunnen op je rekenen dat het kantoor op orde is en onze klanten een correcte behandeling krijgen!
· Je steekt graag de handen uit de mouwen en bent een prettige en tevens kritische collega;
· Je gaat nauwkeurig te werk;
· Je bent vlot in contact met mensen, je communiceert duidelijk;
· Je bent hulpvaardig en klantgericht, je werkt zelfstandig en proactief;
· Naast de Nederlandse taal beheers je de Duitse taal in woord en geschrift;
· Ervaring met of kennis van databasesystemen.
· Tot slot ben je sparringpartner voor de directie met betrekking tot bedrijfskundige, personele en financiële thema's. Tevens vervul je hiervoor de uitvoerende rol.

Wat biedt interstil Benelux?
Bij interstil Beneluxkennen wij goede arbeidsvoorwaarden. Voor de functie Office Manager zijn deze onder andere:
· Een marktconform salarispakket
· Sterk, design en innovatief merk om voor te werken.
· Vlakke organisatie, korte lijnen, leuk team, ondernemend en passie voor het product.
· Ruimte voor eigen inbreng, veel zelfstandigheid.

Waar kom je te werken?

interstil Benelux is een 100% dochter van interstil GmbH. Deze ontwikkelt en produceert ophangsystemen voor gordijnen voor de interieur professionals. Onze producten zijn bekroond met talrijke designprijzen. Wij zijn marktleider in o.a. Duitsland, Nederland en België. Je bent in deze functie werkzaam voor de Nederlandse organisatie die verantwoordelijk is voor de verkoopresultaten binnen de Benelux en gevestigd is in Nieuwkuijk.

Ben jij geïnteresseerd en wil je erachter komen of je in deze functie binnen interstil Benelux past? Mail of bel dan naar Ed Jansen van Doorn, 06-11403203 of mail naar ed@interstil.nl. 

interstil Benelux houdt van snelle actie en doorpakken en we willen de vacature zo snel als het mogelijk is invullen. We nemen dus snel contact met je op.Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven